Ο Μαντούκα μίλησε. Τον άκουσε κανείς;

Ασπίδα προστασίας, την οποία ενδεχομένως πολλοί να ανέμεναν εκ μέρους της διοίκησης του συλλόγου, ύψωσε για τον Τόμας Κρίστιανσεν ο Γκουστάβο Μαντούκα. Ο Βραζιλιάνος, εκ των κορυφαίων παικτών που διαχρονικά φόρεσαν τη γαλαζοκίτρινη φανέλα, κατέθεσε μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο facebook τη διαφωνία του με την πρόσφατη αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Δανού τεχνικού.
«Θα ήθελα μέσω αυτού του μηνύματος, να εκφράσω την υποστήριξη μου στον προπονητή Τόμας Κρίστιανσεν… Η δουλειά που έχει κάνει μέχρι στιγμής είναι εξαιρετική. Πραγματοποίησε μία πάρα πολύ καλή πορεία στο Europa League, είναι στα ημιτελικά (σ.σ. προημιτελικά) του κυπέλλου και 4 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο στο πρωτάθλημα. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το λόγο για το θόρυβο. Τι θα λέγατε να στηρίξετε τον προπονητή ως το τέλος και να του δώσετε την ευκαιρία να κάνει απερίσπαστος τη δουλειά του αντί να τον επικρίνετε; Φυσικά, αν το πράξετε αυτό, ο ΑΠΟΕΛ θα είναι πιο δυνατός.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ», αναφέρει στην τοποθέτησή του ο Μαντούκα. Το μήνυμα ξεκάθαρο και προς πολλαπλούς αποδέκτες. Μένει να φανεί πόσοι συμφωνούν και, κυρίως, τι σκέπτονται και λογαριάζουν όσοι διαφωνούν.