Ξεκίνησε η δίκη των δύο διακινητών μεταναστών στην Πάφο

Με τη συγκατάθεση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για συνοπτική εκδίκαση, άρχισε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου η ποινική δίωξη των δύο προσώπων από τη Συρία που κατηγορούνται για λαθρεμπόριο μεταναστών, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και υποβοήθηση της παράνομης εισόδου 92 αλλοδαπών από τη Συρία προκειμένου να εισέλθουν στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Τα αδικήματα κατ’ ισχυρισμό διαπράχθηκαν την 29η Μαρτίου του 2017 στην τοποθεσία “Παράδεισος”, έδαφος Πωμού της Επαρχίας Πάφου.

Οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, κατάθεση μετρητών, παρουσίαση τους καθημερινά σε αστυνομικό σταθμό, τοποθέτηση του ονόματος τους στο στοπ λιστ, παράδοση στις αρχές των ταξιδιωτικών τους εγγράφων μέχρι και την 26η Απριλίου του 2017 στις 09:00, ημερομηνία κατά την οποία το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για απάντηση στις κατηγορίες μετά από αίτημα της συνηγόρου υπεράσπισης των κατηγορουμένων, δικηγόρου Αρτέμιδος Σαββίδου.

Την κατηγορούσα αρχή, στη σημερινή δικάσιμο, εκπροσώπησε ο δημόσιος κατήγορος Νεοκλής Νεοκλέους.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Λύση στην Ουκρανία μόνο με αναγνώριση νέων εδαφικών πραγματικοτήτων το μήνυμα Πούτιν σε Μακρόν
Εξαιρετικές οι σχέσεις Κύπρου και ΗΠΑ-Έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο, τα καλύτερα έπονται»
Ανεγείρει Κέντρο Ημερήσιας Φρροντίδας για άτομα με αναπηρία η Eurobank
Στη λεγόμενη «προεδρία» στα κατεχόμενα ο Φειδίας-Έλαβε συνέντευξη από τον Τατάρ
Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Aσύλληπτη τραγωδία με νεκρό δίχρονο στην Ισπανία-Πατέρας το ξέχασε στο όχημα εν μέσω καύσωνα
Σε μια εβδομάδα η τελευταία συνάντηση για ΑΤΑ-Μηδαμινές ελπίδες για θετική κατάληξη
Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα