«Κυνηγά» την Ριέκα ο Απόλλων

Τους νέους προορισμούς αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρει παρουσίασε στο κοινό την περασμένη Πέμπτη το κρουαζιερόπλοιο Σαλαμίς φιλοξενία. Το ανακαινισμένο και ανανεωμένο κρουαζιερόπλοιο σάλπαρε ήδη για την πρώτη του κρουαζιέρα με προορισμό τους Αγίους τόπους και μέχρι το τέλος του Οκτώβρη θα πραγματοποιήσει συνολικά 30 διαφορετικές κρουαζιέρες.

Με τη νίκη επί της Ομόνοιας ο Απόλλωνας συμπλήρωσε 26 παιχνίδια αήττητος. Το σερί της ομάδας της Λεμεσού ξεκίνησε από τις 2 Οκτωβρίου, όταν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κέρδισε 4-0 την Αναγέννηση.
 
Από τότε, ο Απόλλωνας δεν γνώρισε την ήττα σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος και τέσσερα κυπέλλου. Στο διάστημα αυτό οι κυανόλευκοι κέρδισαν 19 αγώνες, ενώ τα άλλα επτά ματς έμειναν στην ισοπαλία.
 
Το σερί της ομάδας της Λεμεσού, που φιγουράρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, είναι το δεύτερο καλύτερο αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.
 
Η αήττητη Ριέκα
Η μόνη ομάδα που διατηρεί μεγαλύτερο σερί από τον Απόλλωνα είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Ριέκα, η οποία είναι μοναδική αήττητη στη φετινή σεζόν στην Ευρώπη.
 
Η κροατική ομάδα δεν έχασε κανένα αγώνα στη φετινή σεζόν, διατηρώντας το αήττητό της για 33 αγώνες (26 πρωτάθλημα, 5 κύπελλο και 2 Γιουρόπα Λιγκ). Έφθασε στο σερί με 26 νίκες και εφτά ισοπαλίες.
 
Η Ριέκα, δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος του κροατικού πρωταθλήματος, είναι τέσσερις βαθμούς μπροστά (68-64) από τη δεύτερη στη βαθμολογία, Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
 
Στους 24 η Παρτιζάν
Τον Απόλλωνα ακολουθεί η Παρτιζάν η οποία μετρά 24 αγώνες άνευ ήττας (22 πρωτάθλημα, 2 κύπελλο), με το σερί της να ξεκίνησε στις 27 Αυγούστου 2016 και την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Απομένουν τρεις αγώνες για το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στην Σερβία, με την Παρτιζάν να είναι στην δεύτερη θέση με 67 βαθμούς, έξι πίσω από τον πρωτοπόρο Ερυθρό Αστέρα.