Ποιες (τέσσερις) ομάδες θέλουν Χατζηβασίλη και ποιες αποκλείει

Με μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα θα εξαργυρώσει την πολύ καλή σεζόν που διανύει στον Εθνικό.
 
Ο Κύπριος επιθετικός μετρά 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (26 ως βασικός) και πέτυχε πέντε γκολ. Τον 27χρονο ποδοσφαιριστή «πολιορκούν» οι πλείστες ομάδες του νησιού. Απολλωνας, ΑΕΛ, Ομόνοια και Ανόρθωση έχουν προσεγγίσει , είτε επίσημα είτε ανεπίσημα τον ποδοσφαιριστή του Εθνικού.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χατζηβασίλης δεν βλέπει ζεστά το ενδεχόμενο επιστροφής του στο «Ηλίας Πούλλος», ενώ παρά το γεγονός πως η πρόταση της ΑΕΛ είναι η πιο συμφέρουσα οικονομικά οι «γαλαζοκίτρινοι»  δεν είναι στις προτεραιότητες του.
 

 
Απόλλωνας ή Ανόρθωση θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός στην καριέρα του Χατζηβασίλη, με την ομάδα της Λεμεσού να έχει τον πρώτο λόγο, εντούτοις από την στιγμή που δεν έχουν υπογραφεί συμβόλαια τα πάντα είναι ανοικτά.
 
Από τη μια ο Απόλλωνας είναι η ομάδα με το πιο ελκυστικό πακέτο (πρωταγωνιστικούς στόχους, σταθερή διοίκηση, οικονομική ευρωστία, δεδομένη συμμετοχή στην Ευρώπη) και από την άλλη η Ανόρθωση που βρίσκεται σε περίοδο αναδιοργάνωσης με τον Ανδρέα Παντελή και δεδομένα θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.