Πετεβίνος: «Πρέπει να ξυπνήσουμε»

Καμπανάκι κινδύνου σε Τόμας Κρίστιανσεν και ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, έστειλε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ. "Πρέπει να ξυπνήσουμε και να παίξουμε με βάση τις πραγματικές δυνατότητες αυτής της ομάδας", ανέφερε ο Νεκτάριος Πετεβίνος θέτοντας προπονητή και παίκτες προ των ευθυνών τους. 
 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
"Η εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΛ δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Νομίζω και οι δηλώσεις του προπονητή μας ήταν σε αυτή την κατεύθυνση. Ίσως να επηρέασε το γεγονός πως έπαιξαν ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία.
 
Ο προπονητές και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να διορθώσουν αυτά που πρέπει για τη συνέχεια. Η εξίσωση είναι πολύ απλή για τον ΑΠΟΕΛ.
 
Έχουμε μπροστά μας τα παιχνίδια με Ομόνοια και Απόλλωνα. Το κύπελλο μπορεί να περιμένει. Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Για να γίνει αυτό, όμως, πρέπει να ξυπνήσουμε και να παίξουμε με βάση τις πραγματικές δυνατότητες αυτής της ομάδας".