Συνελήφθη ο καταζητούμενος που είχε απαγάγει τον φίλο της πρώην του

Στην Αυδήμου συνελήφθη απόψε από μέλη της Τροχαίας ο καταζητούμενος 38χρονος από την Ιορδανία ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην απαγωγή του 31χρονου φίλου της πρώην συζύγου του στην Πάφο. Εναντίον του 38χρονου είχε εκδοθεί χθες ένταλμα  σύλληψης, για υπόθεση απαγωγής, μαχαιροφορίας και απειλή χρήσεως βίας σε βάρος 31χρονου από την Πάφο.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, 31χρονος Παφίτης κατήγγειλε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου ότι την 20η Μαρτίου του 2017 και περί την ώρα 16:00 ενώ ευρίσκετο στο όχημα της 36χρονης φίλης του, επίσης από την Πάφο, τους πλησίασε ο εν διαστάσει σύζυγος της ο οποίος είναι από την Ιορδανία και με την απειλή μαχαιριού τον ανάγκασε να επιβιβαστεί στο δικό του όχημα. Σύμφωνα με την καταγγελία, αφού τον περίφερε για δύο ώρες σε διάφορα μέρη στην Πάφο και στην Κάτω Πάφο απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει, τον κατέβασε τελικά κοντά στο χώρο που τον απήγαγε.
 
Σημειώνεται ότι ο Ιορδανός τον Οκτώβριο είχε απαγάγει το 11χρονο παιδί του που έχει με την 36χρονη παρά την συγκατάθεση της μητέρας του και είχε τοποθετηθεί στο stop list.
 
Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης ενώ αύριο ο 38χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Δειτε Επισης

Σατανική πεθερά δηλητηρίασε τη νύφη της στη Βραζιλία-Η κοπέλα είχε ανακαλύψει ότι ο άντρας της είχε ερωμένη και θα τον χώριζε
Ευρωβουλευτές καταδικάζουν την παράνομη επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα-Ξεκάθαρα μηνύματα από την ΕΕ
Μπούκαρε σε περίπτερο, φώναξε «ληστεία τα λεφτά σου» και έφυγε με την ταμιακή μηχανή
Τεμάχιζαν καγκουρό σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας-Συνελήφθη 36χρονος που διέμενε παράνομα στην Κύπρο
Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Άννας Σιάλαρου-«Λάτρευε τη ζωή κι έφυγε με αξιοπρέπεια, όπως ακριβώς έζησε»
Άκαρπη η πρώτη ψηφοφορία για τον νέο Πάπα-Γιατί υπήρξε καθυστέρηση, πώς θα εξελιχθεί η διαδικασία
Χειροπέδες σε 40χρονο που εντοπίστηκαν στην οικία του ναρκωτικά (pic)
Αντίστροφη μέτρηση για τις επίσημες εξαγγελίες του Οδυσσέα-Βουτιά στα νερά της αντιπολίτευσης
Σε δίκη εννέα πρόσωπα για τον ξυλοδαρμό 51χρονου και μάνας ενός βρέφους-Του έσπασαν την τηλεόραση στο κεφάλι
Περνούν από κόσκινο οι αιτήσεις Σύρων για άσυλο, στην ακίδα οι Σουνίτες-Επίκεντρο 26 χιλιάδες πρόσωπα