Τι λέει ο Νορβηγός γκάγκστερ που σχεδίαζε τη απαγωγή της μικρής Μarie

Συνεχίζονται οι έρευνες και το θρίλερ σε σχέση με την απαγωγή της 4χρονης Marie, που απήχθην το πρωί της Πέμπτης, έξω από το νηπιαγωγείο της στη Λευκωσία, μπροστά στα μάτια της μητέρας της.

Την ίδια ώρα, ο Νορβηγός γκάγκστερ Έσπεν Λι, ο οποίος ήταν ένας από τους τρείς Νορβηγούς που έστειλε ο πατέρας τον περασμένο Φεβρουάριο για να απαγάγουν την 4χρονη, σπάει τη σιωπή του και αρνείται οποιοδήποτε σχέδιο απαγωγής ενώ καλεί τον πατέρα  να επιστρέψει το παιδί.

Ο Έσπεν Λι χαρακτηρίστηκε τότε ως ένας από τους διαβόητους γκάγκστερ της Νορβηγίας, καθώς είχε πλούσιο εγκληματικό παρελθόν ενώ είχε παραδεχτεί ότι διέπραξε 100 φόνους στην Αφρική.

Μιλώντας στο νορβηγικό TV2, ο ΈσπενΛι αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει κάποια σχέση με την απαγωγή της 4χρονης Marie και ότι το μόνο που ήθελε και για αυτό είχε φθάσει στην Κύπριο πριν από περίπου ένα χρόνο, ήταν να πάρει το αυτοκίνητο που είχε ο 49χρονος πατέρας.  

«Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο» λέει ο Λι ενώ θεωρεί, ότι ο Grimsrud, πατέρας της 4χρονης, πρέπει να επικοινωνήσει με τις αρχές προκειμένου να πει που είναι και να δοθεί μια συμβιβαστική λύση.

Ωστόσο επισημαίνει ότι μετά απ’  αυτό μάλλον θα κάνει πολύ καιρό να ξαναδεί το παιδί του τονίζοντας πως «δυστυχώς μπορεί και να μην το ξαναδεί».

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Λύση στην Ουκρανία μόνο με αναγνώριση νέων εδαφικών πραγματικοτήτων το μήνυμα Πούτιν σε Μακρόν
Εξαιρετικές οι σχέσεις Κύπρου και ΗΠΑ-Έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο, τα καλύτερα έπονται»
Ανεγείρει Κέντρο Ημερήσιας Φρροντίδας για άτομα με αναπηρία η Eurobank
Στη λεγόμενη «προεδρία» στα κατεχόμενα ο Φειδίας-Έλαβε συνέντευξη από τον Τατάρ
Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Aσύλληπτη τραγωδία με νεκρό δίχρονο στην Ισπανία-Πατέρας το ξέχασε στο όχημα εν μέσω καύσωνα
Σε μια εβδομάδα η τελευταία συνάντηση για ΑΤΑ-Μηδαμινές ελπίδες για θετική κατάληξη
Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα