«Αποφάσισε να μην δείχνει αμφισβητούμενες φάσεις η Cytavision»

Αισιοδοξία για το μέλλον σκόρπισε στην ΑΕΚ η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου αποκάλυψε πως σε επικοινωνία που είχε η διοίκηση της ΑΕΚ με τη Cytavision τους λέχθηκε πως πάρθηκε απόφαση να μην προβάλλονται οι αμφισβητούμενες φάσεις στα στιγμιότυπα στο τέλος των αγώνων.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
 
Για τη νίκη σε βάρος του ΑΠΟΕΛ…
«Νίκη από νίκη διαφέρει. Η νίκη του Σαββάτου ήρθε μετά από μια τεράστια ανατροπή. Δείξαμε ψυχικά αποθέματα και τα καταφέραμε. Δεν είχαμε άλλη επιλογή, τα καταφέραμε και ατενίζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Η βαθμολογική απόσταση δεν μας επιτρέπει να λέμε μεγάλα λόγια. Όταν κερδίζεις με αυτό τον τρόπο τον πρωτοπόρο δεν μπορείς  παρά να είσαι αισιόδοξος ότι τα καλύτερα έρχονται».
 
Για το ότι η ομάδα πήρε τη νίκη με τον ίδιο τρόπο που έχασε από τον Απόλλωνα…
«Κάπου μας το χρωστούσε η τύχη. Δεν ήταν μόνο ο Απόλλωνας, αλλά και ο αγώνας με την ΑΕΛ και τα χαμένα πέναλτι με Ομόνοια και ΑΕΖ. Όλα αυτά τα παιχνίδια μας άφησαν εντελώς παραπονούμενους. Χθες κάναμε την αντίθετη διαδρομή με το λυτρωτικό γκολ του Λαρένα. Η προσπάθεια ήταν συγκλονιστική και μας άξιζε η επικράτηση. Άλλη ομάδα βρισκόμενη πίσω στο σκορ και με τα όσα έχει περάσει, ίσως να μην επέστρεφε. Εμείς τα καταφέραμε».
 
Για τη συμβολή του κόσμου και την επίδραση της ΑΕΚ Αρένα…  
«Οι ποδοσφαιριστές παίρνουν φτερά στα πόδια σε ένα τέτοια γήπεδο. Είναι πιο εύκολο να πιστέψουν. Όταν το πιστεύει και ο κόσμος μπορεί και η ομάδα να πετύχει μίνι ποδοσφαιρικά θαύματα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας».
 
Για τη χθεσινή ανακοίνωση για την τηλεοπτική μετάδοση…
«Μιλήσαμε με τη Cytavision και μας ενημέρωσαν ότι πάρθηκε απόφαση να μην δείχνουν αμφισβητούμενες φάσεις στα στιγμιότυπα. Σε μας δεν έγινε γνωστό, όμως τώρα το θέμα θεωρείται λήξαν».
 
Για τον αγώνα με την ΑΕΛ…  
«Από Τετάρτη μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Είναι εκτός ο Τρισκόφσκι και περιμένουν να δούμε την κατάσταση των υπολοίπων όπως για παράδειγμα την κατάσταση του Χαραλαμπίδη».