Στις 7 Μαΐου οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου στην ΕΔΕΚ

Στις 7 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου και αξιωματούχων στην ΕΔΕΚ, με τον Πρόεδρο του Κινήματος να δηλώνει πως η ΕΔΕΚ βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης.

Όπως δήλωσε ο Μαρίνος Σιζόπουλος, οι εκλογές θα αφορούν την ανάδειξη του νέου Προέδρου, του νέου αναπληρωτή Προέδρου, των δύο αντιπροέδρων και 35 μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο κ. Σιζόπουλος είπε πως «επιβεβαιώνεται πια ότι η ΕΔΕΚ ξεπερνά σταδιακά τα προβλήματα τα οποία δημιουργήθηκαν και επιτάθηκαν με τον τρόπο παραίτησης του τέως προέδρου, αλλά κυρίως ότι βρίσκεται σε μία φάση ανάκαμψης. Κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και με τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών, αλλά αυτή τη στιγμή επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τη συντεταγμένη διαδικασία και τη μαζική συμμετοχή των μελών του κόμματος στις εσωκομματικές διαδικασίες».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Δριμύ κατηγορώ υποστηρικτών Τυχικού στον Αρχιεπίσκοπο-«Έχετε ήδη και προ της δίκης καταδικάσει τον Μητροπολίτη»
Ανησύχητικές αναφορές Ρούτε-Η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί την επόμενη πενταετία
Πηγή συνεργασίας η Ενέργεια για τον Πρόεδρο-«Η ανάπτυξη φυσικών πόρων να γίνεται με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο»
Ανησυχητικές εικόνες από τον Ασπρόκρεμμο-Σμικρύνθηκε σε ένα χρόνο
Νεκρός 26χρονος σε airbnb της Θεσσαλονίκης-Τον εντόπισε η καθαρίστρια
Πτήση γεμάτη… νέες τρίχες-Το φαινόμενο μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία
Ένας τραυματίας από επίθεση αρκούδας στην Ελλάδα-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης
Ξεκάθαρο μήνυμα Μακρόν-«Είμαστε ασυμβίβαστοι όταν απειλείται η εδαφική κυριαρχία της Ελλάδας και της Κύπρου»
Πώς ο Τραμπ πυροδοτεί την κρίση στο Λος Άντζελες, ενισχύοντας το ηγετικό του προφίλ-«Η κρίση που περίμενε»
Σε ξεχωριστά κελιά οι επιβαίνοντες του Madleen-«Ακτιβισμός για το Instagram, θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους»