Τι είπε ο μάνατζερ του Χριστοφή για το μέλλον

Για τη φημολογία για ενδιαφέρον ομάδων από την Ελλάδα ή και άλλες χώρες του εξωτερικού για τον Δημήτρη Χριστοφή μίλησε στο ράδιο «Αctive» ο μάνατζερ του, Τάσος Κυρμίτσης.
 
Ο εκ των εκπροσώπων του επιβεβαίωσε ότι ο ποδοσφαιριστής αν και έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια, μπορεί να αγωνιστεί σε όποια ομάδα επιθυμεί αν εξασκήσει ένα συγκεκριμένο όρο, 
 
«Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Έχει συμβόλαιο, υπάρχει ένας όρος που αν τον εξασκήσει μπορεί να πάει σε όποια ομάδα επιθυμεί. Τώρα υπάρχουν υποχρεώσεις, είναι συγκεντρωμένος με την Ομόνοια.
 
Η σχέση Χριστοφή και Ομόνοιας χρονολογείται για πολλά χρόνια. Δεν είναι ποδοσφαιρική σχέση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και πάντα θα αγωνίζεται για το καλό της ομάδας.
 
Έχουν αρχίσει επαφές, χωρίς να μπούμε στο ουσιαστικό κομμάτι, αλλά δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να ανακοινωθεί τώρα. Αν δεν γίνουν αυτές οι επαφές δεν θα υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Δεν υπάρχει πιεστικό χρονοδιάγραμμα» είπε αρχικά.
 
Σε ερώτηση για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό: «Τόσο εγώ, όσο και ο Κώστας Ηλία (έτερος εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή) δεχθήκαμε τηλεφωνήματα από την Ευρώπη λόγω της πορείας. Όχι κάτι που μπορεί να ανακοινωθεί, όμως μέσα στη σεζόν και με αγώνες δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Αυτό μπορείτε να ρωτήσετε τον Παναθηναϊκό και όχι εμένα. Ο Χριστοφή μπορεί να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αν θα είναι στον Παναθηναϊκό ή αλλού δεν μπορώ να το ξέρω τώρα».
 
Για τον Ρουσιά - τον οποίο επίσης εκπροσωπεί ο Τάσος Κυρμίτσης: «Είχε παρόμοια πορεία με τον Λαΐφη. Είχε την τύχη να είναι στο ρόστερ της Ομόνοιας και παρά το γεγονός ότι φέτος άρχισε δυναμικά, είχε τραυματισμό που τον κράτησε πίσω. Λόγω της εξαιρετικής παρουσίας του Ντάρμπισαϊρ δεν πήρε ευκαιρίες, αλλά πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο από τον οποίον μπορεί να κερδίσε πολλά το κυπριακό ποδόσφαιρο. Λήγει το συμβόλαιο του, αλλά του λείπουν τα αγωνιστικά λεπτά. Ότι έγινε με τον Πιέρο Σωτηρίου που ήταν στην αφάνεια, αλλά αγωνίστηκε και φέτος κάνει μια εξαιρετική χρονιά. Γίνονται επαφές με άλλες ομάδες, αλλά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Η ΑΕΚ είχε προσεγγίσει και εμάς, υπήρξε επαφή το καλοκαίρι και αναμένεται να την απασχολήσει και πάλι».