Παντελή: «Η Ανόρθωση χρειάζεται ποδοσφαιριστές κράχτες»

Για την πορεία της Ανόρθωσης στα play off του πρωταθλήματος, τον προβληματισμό για την απόδοση του Κολούνγκα και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν το καλοκαίρι ώστε να ενισχυθεί η ομάδα μίλησε στο ραδιόφωνο ACTIVE 107.4 ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή.
 
Αναλυτικά
Για τα τρία ματς των πλέι οφ και το γεγονός πως δεν κέρδισε η Ανόρθωση: Μόνο με την Ομόνοια δεν ήμασταν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια. Με τον ΑΠΟΕΛ και χθες αξίζαμε περισσότερα. Χάθηκαν ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Μας προβληματίζει ότι δεν σκοράραμε, θα πρέπει να βρούμε το λάθος γιατί αν δεν σκοράρεις δεν παίρνεις αυτό που θέλει.
 
Για τον Άλβες ότι είναι η μοναδική επιλογή για την επίθεση: Δεν μπορεί να περιστρέφεται το πρόβλημα γύρω από έναν ποδοσφαιριστή. Στα πρώτα ματς που ήρθε σκοράραμε 15 γκολ σε 5 ματς. Κάποιες φορές είναι και η ροή, όμως οι μεγάλες ομάδες πρέπει να βρουν το λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.
Θα πρέπει να δουλέψουμε για να βρούμε το λάθος.
 
Αν προβληματίζονται για την παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών: Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο. Έχουν δημιουργηθεί κάποια κενά στην ομάδα. Προσπαθούμε να αλλάξουμε το κλίμα, είμαστε σε άλλη φάση, δεν είμαστε το ίδιο όπως όταν αναλάβαμε. Χθες μας ικανοποίησε η προσπάθεια, ήταν μεγάλη, αλλά δεν εξυπακούει καλή παρουσία. Χθες ευχαριστιόσουν να βλέπεις την ομάδα να παίζει.
 
Για την παρουσία του Κολούνγκα: Σίγουρα μας προβληματίζει, ήρθε με περγαμηνές και υποτίθεται θα βοηθούσε. Δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα. Υπάρχει ακόμη 1 χρόνος συμβόλαιο και θα πρέπει να μιλήσουμε μαζί και πρέπει να βρούμε το λάθος. Έχει τραυματιστεί πολλές φορές, δεν έχει προσφέρει, θα πρέπει να μας εξηγήσει και ίδιος και από τη συζήτηση θα εξαρτηθούν πολλά. Δεν θα παρθούν βιαστικές αποφάσεις, όλα γίνονται για το καλό της ομάδας.
 
Για τα οικονομικά: Υπήρχαν εκκρεμότητες όταν ήρθαμε, μπήκαμε σε ένα ρυθμό, σίγουρα θα υπάρχουν προβλήματα. Δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε. Είναι πράγμα που γνωρίζαμε, συνηθίσαμε να ζούμε με τα προβλήματα. Δεν τίθεται να αυξηθεί το μπάτζετ. Με τα φετινά λεφτά μπορούμε να φτιάξουμε μία καλή ομάδα. Θα πρέπει να γίνει καλύτερη επιλογή κάποιων ποδοσφαιριστών.
 
Για τις μετεγγραφές: Χρειάζονται ποδοσφαιριστές που θα είναι κράχτες, όχι εμπορικά, όσον αφορά στην πεποίθηση που θα δώσουν και θα φέρουν μαζί τους. Αυτόματα θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση της ομάδας και του κόσμου. Χρειάζονται ποδοσφαιριστές καταξιωμένοι και θα πρέπει να βοηθήσουνε από την αρχή. Στην Κύπρο είναι πιο δύσκολα στο εξωτερικό είναι πιο πολλές οι επιλογές Πάντα μας άρεσε η αγορά της Κύπρου που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα.
 
Για Κύπριους παίχτες: Είμαστε σε ένα κομβικό σημείο, δεν θα ήταν σωστό να πούμε ονόματα. Είναι μεγάλο πρόβλημα η έλλειψε Κυπρίων ποδοσφαιριστών. Είναι κάτι που συζητούμε και θα προσπαθήσουμε να το καλύψουμε.
 
Για Αντωνιάδη και Χατζηβασίλη: Δεν μπορώ να απαντήσω. Είναι στο περίπου αυτό που μου λέτε. Έχουμε κάποιες προτάσεις, θέλουμε να περιορίσουμε προς το παρόν τα ονόματα, να δούμε ποιοι θα μας βοηθήσουν και μετά να δούμε ποιοι θα είναι οι στόχοι μας.
 
Για τον κόσμο: Μας αφήνει ικανοποιημένους η παρουσία του. Χθες δεν ήταν όπως στις προηγούμενες εβδομάδες, αντιλαμβάνονται όπως υπάρχει μία αδιαφορία για τη θέση μας. Στο τέλος του μήνα είναι τα ημιτελικά και θα πρέπει όλοι μας, όχι μόνο να ζητάμε από τους ποδοσφαιριστές να μην είναι αδιάφοροι, να προσπαθήσουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας.