Έριξαν μηχανέλαια στο κέντρο της Πάφου

Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πρατηριούχων σε σχέση με  τις αναφορές που έγιναν για την ρίψη μηχανέλαιων στο κέντρο της πόλης της Πάφου  από πρατηριούχους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Παγκύπριου Συνδέσμου Πρατηριούχων κάθε μήνα υπάρχει αδειοδοτημένο συνεργείο που μαζεύει τα μηχανέλαια χωρίς οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση προς τους πρατηριούχους. 

Στην ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Πρατηριούχων Στέφανος Στεφάνου χαρακτήρισε τέτοιες συμπεριφορές καταδικαστέες και κάλεσε ταυτόχρονα να γίνουν ανάλογες έρευνες και οι ένοχοι να τιμωρηθούν. 


Σημειώνεται πως στο κέντρο της Πόλης στο αγωγό του αποχετευτικού εντοπίστηκαν λάδια την 1η Απριλίου.

Δειτε Επισης

Ο Τραμπ ενδέχεται να πάει Τουρκία-«O Πούτιν θέλει να πάω κι εγώ»
Παροξυσμός στα κατεχόμενα για τις συλλήψεις σφετερισμών-«Επηρέασαν όλους τους τομείς»
Η τραγική κραυγή του ιερέα που κήδεψε την δολοφονημένη κόρη του στη Λάρισα-«Γιατί παιδί μου;»
Ικανοποίηση Προέδρου για τον διορισμό Γιοχάνες Χαν-«Aποτελεί καρπό συντονισμένων διπλωματικών προσπαθειών»
Παρανόησε με τις διώξεις σφετεριστών ο Τατάρ, απειλεί με αντίποινα-«Οι επιθέσεις έχουν μετατραπεί σε τρομοκρατικές ενέργειες»
ΒΙΝΤΕΟ: Καταιγίδες και χαλάζι σε διάφορες περιοχές- Καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί η Αστυνομία
Ανακοινώθηκε ο Γιοχάνες Χαν ως ειδικός απεσταλμένος της προεδρίας της ΕE για το Κυπριακό-Ικανοποίηση Προέδρου
Άτομα με αναπηρία γίνονται εμπνευστές και δημιουργοί σε μια υπέροχη συνάντηση με τον πολιτισμό και την ψηφιακή καινοτομία
Έκκληση βουλευτών προς Υπουργείο Παιδείας για άμεση εγκατάσταση κλιματιστικών σε χώρους εξετάσεων
Άνισο πεδίο ανταγωνισμού εις βάρος των ξενοδοχείων οι αυστηροί κανονισμοί με τα Airbnb