Μπούκαραν στο σπίτι της μέρα μεσημέρι, την χτύπησαν και την έκλεψαν στην Πάφο

39χρονη από τη Γεωργία  κατήγγειλε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας ότι γύρω στη  13:30 περίπου ενώ ευρίσκετο μόνη της σε φιλικό της σπίτι σε χωριό της Πάφου, άγνωστος ο οποίος περιγράφεται ύψους 1.70 λίγο εύσωμος από χώρα της Ανατολικής Ευρώπης εισήλθε στην οικία της επιτέθηκε και την χτύπησε.
 
Ακολούθως αφού της  απέσπασε 300 ευρώ σε μετρητά και αριθμό χρυσαφικών άγνωστης αξίας τράπηκε σε φυγή.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία πριν την αναχώρηση του η παραπονούμενη του επιτέθηκε τον κτύπησε αλλά αυτός κατάφερε να διαφύγει Στο μέρος έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου που απέκλεισαν την σκηνή στην οποία έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις  ενώ  λήφθηκαν  και καταθέσεις.
 

Δειτε Επισης

Αδειάζει Αστυνομία ο Σαββίδης για κυνηγούς και ρίχνει πίσω το μπαλάκι της ευθύνης-«Η ίδια απέκοψε τον δρόμο, επέδειξε ανοχή»
Ενώπιον Δικαστηρίου ο οδηγός του forklift και ο εργολάβος για το θανατηφόρο εργατικό με θύμα 34χρονο
Μπούκαρε σε περίπτερο, φώναξε «ληστεία τα λεφτά σου» και έφυγε με την ταμιακή μηχανή
Σκοτώθηκε στο μεροκάματο 34χρονος, καταπλακώθηκε από ξύλα-Συνελήφθησαν δύο συνάδελφοι του
Τεμάχιζαν καγκουρό σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας-Συνελήφθη 36χρονος που διέμενε παράνομα στην Κύπρο
Χειροπέδες σε 40χρονο που εντοπίστηκαν στην οικία του ναρκωτικά (pic)
Σε δίκη εννέα πρόσωπα για τον ξυλοδαρμό 51χρονου και μάνας ενός βρέφους-Του έσπασαν την τηλεόραση στο κεφάλι
Πήγαν για απαντήσεις και δημιούργησαν ερωτηματικά-Οι κυνηγοί δικαιώθηκαν και οι Αρχές εκτέθηκαν
Ψάχνουν στοιχεία για να συνδέσουν το παζλ της υπόθεσης των εκρήξεων-Το βάρος στις επιστημονικές εξετάσεις
Τραγικό θάνατο σε φρεάτιο ανελκυστήρα βρήκε 43χρονος υδραυλικός στη Λεμεσό