Πλήθος κόσμου στην εκστρατεία για ενίσχυση του αρχείου δοτών μυελού των οστών

Εντυπωσιακή και ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η προσέλευση του κοινού στην παγκύπρια ανθρωπιστική εκστρατεία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, για την ενίσχυση του Αρχείου Δοτών Μυελού των οστών του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος που διοργανώθηκε από την Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ) και την Ομάδα Στήριξης Αιματολογικών Ασθενών «Ύστερα Ήρθε η Άνοιξη».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΣΥΝΟ, ο κόσμος προσήλθε μαζικά και στήριξε την πρωτοβουλία, ενώ μεγάλη ήταν η συμμετοχή των εθελοντών και άλλων οργανωμένων συνόλων που στήριξαν την εκδήλωση. Οι εθελοντές που συμμετείχαν έδωσαν δείγμα σιέλου για ταυτοποίηση και καταγραφή στο Αρχείο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλο τον κόσμο που συμμετείχε στις εκδηλώσεις καθώς και στους εθελοντές που εργάστηκαν για αυτό τον σκοπό στον ελεύθερο τους χρόνο και στελέχωσαν τα οκτώ σημεία λήψης δειγμάτων.

Δειτε Επισης

Περίπου 70.000 μονάδες αίματος ετησίως από εθελοντική αιμοδοσία στην Κύπρο
Δέσμευση Γραφείου Επιτρόπου Περιβάλλοντος να αξιοποιήσει πορίσματα τριημέρου για Ξηρολιθική Κληρονομιά
Ακυρώθηκαν πάνω από δέκα πτήσεις προς και από τη Λάρνακα λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή
Κοντά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος-Πέφτει η θερμοκρασία, αναμένονται βροχές από την Κυριακή
Ενισχύονται τα μέσα ενάντια στον αιφνίδιο θάνατο στις ορεινές περιοχές-Παραδίδονται 15 ακόμη απινιδωτές
Ο Δένδιας μιλά για την «Αόρατη Συνωμοσία» που οδήγησε στη δολοφονία του Αμερικανού Πρέσβη στην Κύπρο
ΠΑΣΥΚΑΦ: Στις 9.945 τα περιστατικά καρκίνου του προστάτη τα τελευταία 23 χρόνια
ΒΙΝΤΕΟ: Ορατοί και από την Κύπρο οι πύραυλοι που εκτόξευσε κατά του Ισραήλ το Ιράν
«Εφιαλτικό σενάριο αν κλείσουν τα στενά του Ορμούζ»-Πώς σχολιάζουν τις εξελίξεις οι ειδικοί
Ολοκλήρωσαν τη φοίτηση στο ΕΣΦΕ και επιστρέφουν στο σχολείο τέσσερα παιδιά-«Ενθαρρυντικά αποτελέσματα»