Μαζικές συλλήψεις για την απαγωγή της 4χρονης - Ραγδαίες εξελίξεις

Τέσσερα άτομα, τρεις Κύπριοι και ένας Σύρος, συνελήφθησαν αργά χθες βράδυ από την Αστυνομία για την υπόθεση απαγωγής του τετράχρονου κοριτσιού που σημειώθηκε χθες το πρωί έξω από νηπιαγωγείο στη Λευκωσία .
 
Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίστηκαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας με σκοπό να εντοπιστούν τα ίχνη των δραστών που απήγαγαν την 4χρονη μπροτά στα μάτια της μητέρας της ενώ γίνονταν εξετάσεις και για εντοπισμό του πατέρα ο οποίος ήταν ο «εγκέφαλος» για άλλη μια φορά.
 
Μετά από μαρτυρία, η αστυνομία εξασφάλισε εντάλματα και προχώρησε στη σύλληψη 4 προσώπων, 44, 47, 39 και 33 ετών, οι οποίοι φαίνεται να γνωρίζουν πολλά και κυρίως ο Σύρος, στην οικία του οποίου εντοπίστηκε και όχημα μαύρου χρώματος, μάρκας Range Rover, το οποίο φαίνεται να ανήκει του ανήκει και να είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε για την απαγωγή.
 
Την ίδια ώρα οι αρχές προχώρησαν στην έκδοση διεθνούς και ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης εναντίον του πατέρα της 4χρονης ο οποίος όπως αποκάλυψε ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ, τις τελευταίες ημέρες είχε φθάσει στα κατεχόμενα.  
 
Οι 4 ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.
 
 

Δειτε Επισης

Ποιος είναι ο Λέων ΙΔ΄, o πρώτος Πάπας από τις ΗΠΑ-Θεωρείται συνεχιστής του Φραγκίσκου
Άναψε πράσινο φως η Ολομέλεια για την μεταβίβαση και εγγραφή οχημάτων υπό ανάκλήση
Νέος Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ-Πήρε το όνομα Λέων 14ος
Σύλληψη 36χρονο στην κατοχή του οποίο βρέθηκαν προϊόντα CBD χωρίς να έχει άδεια κυκλοφορίας
Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα-Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
Πράσινο Βουλής για επέκταση στους 12 μήνες του δικαιώματος διακοπής εργασίας από μητέρες
Μαρτυρία κάρφωσε 47χρονο σχετικά με την πυρκαγιά σε αποθήκη στο Ζακάκι
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία ΗΠΑ με Βρετανία-Ποια προϊόντα εξαιρούνται από τους δασμούς
Νίκο Χριστοδουλίδη, Αννίτα Δημητρίου και νεολαία της Κύπρου θα συναντήσει το Σάββατο η Μέτσολα
Μίλησε ενώπιον της Βουλής ο Τασούλας-Χαρακτήρισε παράνομη την προσπάθεια εκτροχιασμού από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ