“Είναι ντροπή, κάνουν λάθος”

Είναι αδύνατον να καταλάβει κανείς τους Έλληνες, είναι ντροπή, κάνουν λάθος, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Νουμάν Κουρτουλμούς ο οποίος σχολίαζε την απόφαση του Αρείου Πάγου για τους 8 Τούρκους πραξικοπηματίες που βρίσκονται στην Ελλάδα.  
 
Ο Τούρκος αντιπρόεδρος είπε ξανά για τον Ελληνα ΥΠΑΜ ότι κάνει σόου και πως η Τουρκία δεν υποκύπτει στα τετελεσμένα. Μιλώντας σε εκπομπή της τουρκικής τηλεόρασης TGRT, ο Νουμάν Κουρτουλμούς κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση για τους 8.
 
“Η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει περάσει πολλά από τη χούντα. Είναι μια περίοδος που δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα μεταξύ τουρκικής και ελληνικής κυβέρνησης. Είχαμε ένα προδοτικό πραξικόπημα στις 15 Ιουλίου. Θα έπρεπε την επομένη μέρα να δώσουν στην Τουρκία αυτούς τους ανθρώπους. Φαίνεται ότι εκεί υπάρχουν παιχνίδια. Αυτό είναι μια μεγάλη αδυναμία στο δελτίο της Ελλάδας. Ντροπιάζουν την Ελλάδα αυτές οι αποφάσεις. Είναι αδύνατον να καταλάβει κανείς τους Έλληνες.Είναι ντροπή, κάνουν λάθος”, ανέφερε.
 
Για τον Πάνο Καμένο είπε ότι “κάνει σόου ο Έλληνας Υπουργός. Από αυτά δεν βγαίνει τίποτα. Η Τουρκία δεν υποκύπτει σε τετελεσμένα. Έχει τη δύναμη να υπερασπιστεί όλα της τα δικαιώματα στο Αιγαίο”.

Δειτε Επισης

Στo στενό κύκλο του καθηγητή στρέφονται οι έρευνες για τη δολοφονία στην Αγία Παρασκευή-Είχε συνεργό ο δράστης
Ψάχνουν αν εμπλέκεται τρίτο όχημα στο θανατηφόρο με τον 21χρονο-Πετάχτηκε από το παράθυρο η συνοδηγός
Η οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών στη συνάντηση Γεραπετρίτη-Χαφτάρ στη Λιβύη
«Απόβαση» μεταναστών σε παραλία με λουόμενους-Πάνω από 750 άνθρωποι έφτασαν σε Κρήτη και Γαύδο
Μυστήριο γύρω από τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή-Τι κατέθεσε η Ελληνίδα πρώην σύζυγός του
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Αγρινίο-Ο 21χρονος Θανάσης κάηκε ζωντανός και οι νοσηλευτές γονείς του τον αναγνώρισαν
Έρευνα στον ΟΠΕΚΕΠΕ ξεκίνησε η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος στην Ελλάδα
Συγκλονίζει η περιγραφή 14χρονης για τα όσα πέρασε στα χέρια των τεσσάρων Ρομά-«Τι να σου πω μαμά, ότι με βίασαν;»
Ξηλώθηκε ολόκληρο το τελωνείο στο Μαυρομμάτι-Απλογούνται οι δεκατέσσερις κατηγορούμενοι
«Μου ζήταγε χρήματα για να μην κάνει αρνητικά δημοσιεύματα»-Η τοποθέτηση της Μακρή για τον εκβιασμό