Στις 11 Μαΐου η ποινή στον γιατρό Αριστοδήμου

Το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας θα ανακοινώσει στις 11 Μαΐου, στις 09:00, την ποινή που θα επιβάλει στο Διευθυντή της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, Δάφνη Αριστοδήμου, ο οποίος έχει ήδη προβεί σε παραδοχή των κατηγοριών.
 
Ο Δάφνης Αριστοδήμου αντιμετωπίζει εννέα κατηγορίες, που αφορούν στα αδικήματα της κατάχρησης εξουσίας και της δωροληψίας για επίδειξη εύνοιας. Τα δύο αυτά αδικήματα επισύρουν μέγιστη ποινή φυλάκισης τρία χρόνια. Αρχικά, ο Δρ. Αριστοδήμου αντιμετώπιζε 30 κατηγορίες, εκ των οποίων οι 20 έχουν ήδη ανασταλεί, με την τροποποίηση του κατηγορητηρίου.
 
Σημειώνεται ότι από το κατηγορητήριο έχουν αποσυρθεί τα αδικήματα που αφορούν δεκασμό δημόσιου λειτουργού, της δωροληψίας από δημόσιο αξιωματούχο, της απόσπασης από δημόσιο λειτουργό, καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
 
Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο Δάφνης Αριστοδήμου, ο οποίος παραδέχθηκε ενοχή για μίζες ύψους 2.685 ευρώ που έλαβε από το ιδιωτικό Ακουολογικό Κέντρο Ευθυμιάδη, αφορούν την περίοδο 2008 -2011. Σημειώνεται πως ο γιατρός Αριστοδήμου δεσμεύτηκε να είναι παρών στην επόμενη δικάσιμο με τους ίδιους περιοριστικούς όρους.

Δειτε Επισης

Σύλληψη 36χρονο στην κατοχή του οποίο βρέθηκαν προϊόντα CBD χωρίς να έχει άδεια κυκλοφορίας
Μαρτυρία κάρφωσε 47χρονο σχετικά με την πυρκαγιά σε αποθήκη στο Ζακάκι
Από κρανιοεγκεφαλική κάκωση έπειτα από πτώση επήλθε ο θάνατος του 43χρονου στη Λεμεσό
Βαθαίνει η κόντρα, απαντά σε Εισαγγελέα ο Αρναούτης-Τον «προκαλεί» για επαναξιολόγηση και νέες οδηγίες
Συνολικά 28 τεκμήρια κατέθεσε η Κατηγορούσα Αρχή στο Κακουργιοδικείο για την υπόθεση Αϊκούτ
Στο μικροσκόπιο Αστυνομίας και Υπουργείου τα email με θρησκευτικό περιεχόμενο που λήφθηκαν στα σχολεία
Πώς Αρναούτης και Χαρτσιώτης πήγαν να κάψουν τον Σαββίδη και τους... έκαψε-Έδειξε συναυτουργό Αστυνομία για κυνηγούς
Στο κελί ο 36χρονος που πιάστηκε να τεμαχίζει καγκουρό
Άλλα γραμμένα με γραφομηχανή και άλλα χειρόγραφα στο απολυτήριο του Γιαννάκη-Όσα κατέθεσε εμπειρογνώμονας
Υπό κράτηση οι δύο που συνελήφθησαν για το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στην Πάφο