«Είδα το κοριτσάκι σε όχημα στη Μακαρίου. Κρατούσε κάποιο άντρα αγκαλιά»

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας σε σχέση με την απαγωγή της 4χρονης έξω από το νηπιαγωγείο της στη Λευκωσία, το πρωί από δυο κουκουλοφόρους που έστησαν καρτέρι της μητέρας της.

Η αστυνομία συνεχίζει να αξιολογεί τις πληροφορίες που έρχονται ενώπιον της ενώ οι έρευνες έχουν επεκταθεί σε όλες τις επαρχίες. Επίσης στήθηκαν μπλόκα σε οδοφράγματα, λιμάνια και αεροδρόμια.

Ωστόσο την ίδια ώρα ο πατέρας σε δηλώσεις του στα Νορβηγικά μέσα παραδέχθηκε ότι απήγαγε το μωρό και είναι καλά.

Στην περιοχή όπου απήχθη το κοριτσάκι, βρέθηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια της, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι άλλαξαν τα ρούχα της 4χρονης.

Γυναίκα οδηγός, σε δημόσιο μήνυμα της στη σελίδα της αστυνομίας στο διαδίκτυο, ανέφερε ότι έχει δει στην Λεωφόρο Μακαρίου ένα όχημα μάρκας Mercedes ασημένιου χρώματος και στο οποίο μέσα ήταν η 4χρονη.

Η οδηγός επικοινώνησε με την αστυνομία όπου έδωσε τους αριθμούς εγγραφής του συγκεκριμένου οχήματος για διερεύνηση της πληροφορίας.

Επίσης η γυναίκα τους ακολούθησε και είδε το όχημα να σταθμεύει σε συγκεκριμένη οικία ενώ στην περιοχή όπως υποστηρίζει είδε και το όχημα που ψάχνει η αστυνομία και με το οποίο έγινε η απαγωγή, ένα Range Rover μαύρου χρώματος χωρίς πινακίδες εγγραφής.

Σε δηλώσεις της στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ, η οδηγός μας ανέφερε «το κοριτσάκι φορά φόρμες, χρώματος γκρίζες. Είμαι 100% ότι είναι αυτό το μωρό».

«Την κρατούσε ένας άντρας όμως δεν έδειχνε φοβισμένη. Τον κρατούσε και η μικρή αγκαλιά».

Όλες οι σχετικές πληροφορίες τέθηκαν στο μικροσκόπιο της αστυνομίας η οποία από το πρωί βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό.

Δειτε Επισης

Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Aσύλληπτη τραγωδία με νεκρό δίχρονο στην Ισπανία-Πατέρας το ξέχασε στο όχημα εν μέσω καύσωνα
Σε μια εβδομάδα η τελευταία συνάντηση για ΑΤΑ-Μηδαμινές ελπίδες για θετική κατάληξη
Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα
Συναντήθηκε με τον Ντάουτι η Ολγκίν-Πήρε διαβεβαιώσεις από Βρετανία για στήριξη των προσπαθειών της στο Κυπριακό
Έξαλλος ο Ερντογάν για τη γελοιογραφία του Μώαμεθ-«Άθλια προβοκάτσια»
Δεσμευτική απόφαση Εφετείου για αποκάλυψη απόρρητων εγγράφων-Δεν επιβάλλεται να παρουσιάζονται αυτούσια
Έσπασαν κάθε ρεκόρ οι διελεύσεις από τα οδοφράγματα το 2024-Ξεπέρασαν τα επτά εκατομμύρια
Έντονη αντίδραση Γιούλας Πιτσιάλη για επέκτασης φοίτησης παιδιών με αναπηρία-«Λανθασμένες πολιτικές αποκλεισμού»