Ακόμη να αρχίσει η δίκη του Δημοτικού Γραμματέα Λευτέρη Εμπεδοκλή

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τη σύλληψή του, δεν έχει γίνει ακόμα κατορθωτό να αρχίσει η δίκη του Δημοτικού Γραμματέα Λευτέρη Εμπεδοκλή, 56 χρόνων. Η δίκη, που ήταν ορισμένη για ακρόαση σήμερα, αναβλήθηκε για  τρίτη φορά λόγω, όπως ελέχθη,  του βεβαρημένου προγράμματος του Κακουργιοδικείου Λάρνακας.
 
Η υπόθεση ορίστηκε για τις 21 προσεχούς Ιουλίου, 14 μήνες μετά τη σύλληψη του κατηγορουμένου. Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας αφορούν κλοπή από δημόσιο λειτουργό, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και δήμευση, κατηγορίες τις οποίες αρνήθηκε.
 
Ο Λευτέρης Εμπεδοκλής αφέθηκε ελεύθερος με τους ίδιους αυστηρούς περιοριστικούς όρους, δηλαδή κατέβαλε εγγύηση ύψους 50 χιλιάδων ευρώ, κατέθεσε όλα τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και το όνομά του τοποθετήθηκε στο stop list.

Δειτε Επισης

Ποιος είναι ο Λέων ΙΔ΄, o πρώτος Πάπας από τις ΗΠΑ-Θεωρείται συνεχιστής του Φραγκίσκου
Άναψε πράσινο φως η Ολομέλεια για την μεταβίβαση και εγγραφή οχημάτων υπό ανάκλήση
Νέος Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ-Πήρε το όνομα Λέων 14ος
Σύλληψη 36χρονο στην κατοχή του οποίο βρέθηκαν προϊόντα CBD χωρίς να έχει άδεια κυκλοφορίας
Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα-Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
Πράσινο Βουλής για επέκταση στους 12 μήνες του δικαιώματος διακοπής εργασίας από μητέρες
Μαρτυρία κάρφωσε 47χρονο σχετικά με την πυρκαγιά σε αποθήκη στο Ζακάκι
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία ΗΠΑ με Βρετανία-Ποια προϊόντα εξαιρούνται από τους δασμούς
Νίκο Χριστοδουλίδη, Αννίτα Δημητρίου και νεολαία της Κύπρου θα συναντήσει το Σάββατο η Μέτσολα
Μίλησε ενώπιον της Βουλής ο Τασούλας-Χαρακτήρισε παράνομη την προσπάθεια εκτροχιασμού από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ