Ανταγωνιστής στην ποιότητα το κυπριακό κρασί

  Η παραγωγή κρασιού στην Κύπρο έχει πολύ βαθιές ρίζες, καθώς ανάγεται στην αρχαιότητα και αυτό βοήθησε διαχρονικά στην καλλιέργεια οινικής κουλτούρας στον τόπο μας. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, η κυπριακή αγορά και το κοινό της έχουν γίνει μάρτυρες μιας εμφανούς αναβάθμισης του κλάδου, η οποία αρχίζει από την παραγωγή και εκτείνεται μέχρι και τη διάθεση του κρασιού, σύμφωνα με τον Χαράλαμπο Παναγιώτου, πρόεδρο του Συνδέσμου Οινοποιείων Κύπρου και διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΕΟ plc.
 
Διαβάστε περισσότερο στο InBusinessNews