Το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του τίτλου μέχρι το τέλος

Φούντωσε για τα καλά η μάχη της διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Κερδισμένη στην 6η αγωνιστική των play off ήταν η ΑΕΚ, η οποία εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς, ενώ έπιασε τον Απόλλωνα στους 68.
 
Ο ΑΠΟΕΛ απώλεσε δύο βαθμούς στο ισόπαλο 1-1 με την Ανόρθωση, αλλά ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το δώρο της «Κυρίας» και με το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην ΑΕΛ πέταξε την ευκαιρία να μειώσει στους δύο βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο.
 
Τέσσερις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος η μάχη παίρνει φωτιά και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής αποδεικνύουν ότι μπορούν να χαθούν βαθμοί σε όλα τα παιχνίδια.
 
Ο ΑΠΟΕΛ διατηρεί το πάνω χέρι καθώς είναι στο +4 από τους διώκτες του, όμως, η μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις
μαρτυρούν ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν διανύουν καλό φεγγάρι.
 
Ο Απόλλωνας με γκολ του Πίττα στις καθυστερήσεις έσωσε την παρτίδα κόντρα στην ΑΕΛ, όμως οι «γαλάζιοι» έδειξαν ανήμποροι να διαχειριστούν την πίεση που επιφορτίστηκαν ξέροντας πως με νίκη θα πλησίαζαν σε απόσταση βολής από τον ΑΠΟΕΛ.   
 
Από την άλλη η ΑΕΚ κέρδισε με κάκιστη απόδοση την Ομόνοια και μπήκε γερά στο κόλπο της διεκδίκησης. Οι αγώνες που ακολουθούν ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ-
Απόλλων για την 7η αγωνιστική είναι καθοριστικοί.
 
Πιο κάτω το πρόγραμμα των διεκδικητών του τίτλου
 
ΑΠΟΕΛ (72 βαθμοί)
ΑΕΛ (εκτός)
ΑΕΚ (εντός)
Ομόνοια (εκτός)
Απόλλων (εντός)
 
Απόλλων (68 βαθμοί)
ΑΕΚ (εκτός)
Ομόνοια (εντός)
Ανόρθωση (εντός)
ΑΠΟΕΛ (εκτός)
 
ΑΕΚ (68 βαθμοί)
Απόλλων (εντός)
ΑΠΟΕΛ (εκτός)
ΑΕΛ (εντός)
Ανόρθωση (εκτός)