ΒΙΝΤΕΟ: Τρομερή γκολάρα από πιτσιρικά της Ομόνοιας

Τρομερή γκολάρα πέτυχε πιτσιρικάς της Ομόνοιας το περασμένο Σάββατο (22/4), έχοντας μάλιστα την τύχη αυτή του η προσπάθεια να αποτυπωθεί στην κάμερα. Μάλιστα το γκολ επετεύχθη σε ντέρμπι Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ, σε αγώνα παιδιών 12 χρόνων (γεννημένα το  2005).
 
Για την ιστορία το ματς έληξε ισόπαλο 2-2 Ο ΑΠΟΕΛ είχε προηγηθεί νωρίς με 2-0, με αυτό το γκολ ο πιτσιρικάς μείωσε σε 2-1 δίνοντας ώθηση για την ισοφάριση. Επρόκειτο για την ομάδα «C» στο Eagles 2005 του ΑΠΟΕΛ και την «Β» της Ομόνοιας.  
 
Στους Παγκύπριους τελικούς προκρίνονται οι δύο πρώτοι του πρωταθλήματος Λευκωσίας, θέσεις που σήμερα κατέχουν ο ΑΠΟΕΛ «Α» με 52 βαθμούς και ο Διγενής (51β), που είναι ισόβαθμος με τη Δόξα.
 
Ο ΑΠΟΕΛ «C» είναι τέταρτος με 47β και η Ομόνοια «Β» έκτη με 41β – η Ομόνοια «Α» έχει 42β. Μένουν έξι αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, η αυλαία του οποίου πέφτει στις 26 Μαΐου.

Δείτε την τρομερή γκολάρα του πιτσιρικά της Ομόνοιας:
 


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τα 57 παιδικά πρωταθλήματα Grassroots, που γίνονται με τη χορηγία του Παγκύπριου Οργανισμού Αγελαδοτρόφων, είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση ακαδημιών στην Κύπρο, καθώς μετέχουν 6.000 παιδιά γεννημένα από το 2003 έως και το 2011 και σχεδόν 500 ομάδες, σε όλη την Κύπρο. Σε κάθε ηλικία υπάρχουν πρωταθλήματα Eagles και Lions, ανάλογα με τη δυναμικότητά τους.
 
Βαθμολογία τηρείται μόνο στα πρωταθλήματα Eagles των ηλικιακών κατηγοριών 2003, 2004 και 2005, ηλικίες τις οποίες των τέλος της κανονικής περιόδου θα ακολουθήσουν οι Παγκύπριοι τελικοί, τον Ιούνιο.