Οπαδοί ΑΠΟΕΛ: Στις απαιτήσεις πρώτοι, στο γήπεδο;

«Να μην πνιγούμε στην εσωστρέφεια που φέρνει ένα κακό αποτέλεσμα στον ΑΠΟΕΛ», δήλωσε δευτερόλεπτα μετά την απώλεια βαθμών από την Ανόρθωση ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων», Νεκτάριος Πετεβίνος.
 
Η κριτική των φίλων του ΑΠΟΕΛ προς κάθε κατεύθυνση (διοίκηση, προπονητή, παίκτες) μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα «ραγίζει» κόκκαλα και δεν είναι λίγοι, οι οποίοι μετά από κάθε στραβό αποτέλεσμα ζητούν παραιτήσεις και απολύσεις.
 
Ο ΑΠΟΕΛ «καλόμαθε» τον κόσμο του σε επιτυχίες και τίτλους τα τελευταία χρόνια. Μια βόλτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκεί για ν’ αντιληφθεί κανείς ότι η κριτική περνάει τα όρια.
 
Και πραγματικά είναι για να διερωτάται κανείς αν όλοι αυτοί που κάνουν τους «προπονητές» πίσω από πληκτρολόγια στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα τους. Σ’ ένα εντός έδρας ντέρμπι, πέντε στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή της βαθμολογίας και έχοντας γράψει κατά τη διάρκεια της σεζόν άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του με την πορεία στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ στις κερκίδες του ΓΣΠ μετά βίας υπήρχε έξι χιλιάδες κόσμος.
 
Καλή, χρυσή και «Άγια» η κριτική αλλά όταν οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται σε άδειες εξέδρες (τέτοιο ήταν το χωρητικότητας 22 χιλιάδων θέσεων ΓΣΠ) σε αγώνα που άρχισε στις 16:00, απόγευμα Κυριακής αντί κριτική, ας γίνει αυτοκριτική.