Σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα-Σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος ο οδηγός

Σε  εξαιρετικά  κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας 39χρονος από τη Βουλγαρία, κάτοικος Ξυλοφάγου, θύμα οδικού δυστυχήματος.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 39χρονος με συνεπιβάτες δυο συμπατριώτες του, 39 και 20 χρόνων γύρω στις  δύο το πρωί  ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον δρόμο Αυγόρου –Ξυλοφάγου έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο έφυγε από τον δρόμο και ανατράπηκε στα χωράφια, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των τριών.
 
Ο οδηγός με αιμορραγία στον εγκέφαλο και πολλαπλά κατάγματα μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Λάρνακας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διασωληνώθηκε.
 
Οι  συνεπιβάτες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος έφερε κατάγματα στα πλευρά και κρατήθηκε  για νοσηλεία, ενώ ο 20χρονος με εκδορές, αφού έτυχε των πρώτων  βοηθειών απολύθηκε.
 
Διαβάστε επίσης:
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Σύλληψη 36χρονο στην κατοχή του οποίο βρέθηκαν προϊόντα CBD χωρίς να έχει άδεια κυκλοφορίας
Μαρτυρία κάρφωσε 47χρονο σχετικά με την πυρκαγιά σε αποθήκη στο Ζακάκι
Από κρανιοεγκεφαλική κάκωση έπειτα από πτώση επήλθε ο θάνατος του 43χρονου στη Λεμεσό
Βαθαίνει η κόντρα, απαντά σε Εισαγγελέα ο Αρναούτης-Τον «προκαλεί» για επαναξιολόγηση και νέες οδηγίες
Συνολικά 28 τεκμήρια κατέθεσε η Κατηγορούσα Αρχή στο Κακουργιοδικείο για την υπόθεση Αϊκούτ
Στο μικροσκόπιο Αστυνομίας και Υπουργείου τα email με θρησκευτικό περιεχόμενο που λήφθηκαν στα σχολεία
Πώς Αρναούτης και Χαρτσιώτης πήγαν να κάψουν τον Σαββίδη και τους... έκαψε-Έδειξε συναυτουργό Αστυνομία για κυνηγούς
Στο κελί ο 36χρονος που πιάστηκε να τεμαχίζει καγκουρό
Άλλα γραμμένα με γραφομηχανή και άλλα χειρόγραφα στο απολυτήριο του Γιαννάκη-Όσα κατέθεσε εμπειρογνώμονας
Υπό κράτηση οι δύο που συνελήφθησαν για το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στην Πάφο