Επιχείρησαν να μπουν σε σπίτι γιαγιάς στη Λεμεσό την ώρα που κοιμόταν

Καταγγέλθηκε χθες βράδυ στην Αστυνομία από 55χρονο, ότι δύο άγνωστα πρόσωπα κινούνταν ύποπτα στην αυλή οικίας που βρίσκεται στη Λεμεσό.
 
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι οι δύο ύποπτοι αποπειράθηκαν να εισέλθουν στην εν λόγω οικία, από συρόμενο παράθυρο.
Επίσης, όπως διαπιστώθηκε, εντός της κατοικίας βρισκόταν η 79χρονη ιδιοκτήτρια, η οποία την ώρα εκείνη, κοιμόταν.
 
Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 22χρονου, ο οποίος συνελήφθη στη συνέχεια με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Στο μικροσκόπιο της Βουλής το άνοιγμα της Μακαρίου-Εξετάζονται οι προσπάθειες αποφυγής συνεπειών
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Κυριακής-«Της έκανε δώρο ένα smartwatch και την παρακολουθούσε με GPS»
Εντοπίστηκαν δύο πιστόλια και ναρκωτικά σε δέμα στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας-Προορίζονταν για το εξωτερικό
Έστειλαν σε 32χρονο δέμα με τέσσερα κιλά κάνναβης-Εντοπίστηκαν στην οικία και το όχημα του (pics)
Ένας νεκρός από τη μεγάλη φωτιά στη Σμύρνη-Εξακολουθεί να μαίνεται εκτός ελέγχου, κάηκαν σπίτια
Ζήτησε να θεωρείται βουλευτής του ΔΕΚ ο Θεμιστοκλέους αλλά αρνήθηκε η Βουλή-«Αν δεν το αναγνωρίζετε δεν φταίω εγώ»
Ελπίδα για ολοκλήρωση δύο φάσεων των έργων στη λεωφόρο Τσερίου αρχές του 2026
Νομική Υπηρεσία για το τετραπλό θανατηφόρο Λεμεσού: Αποδείξαμε υπαίτια αμέλεια
Καταγγελίες για τα ΤΑΕΠ Λάρνακας και Αμμοχώστου-«Η Αγία Νάπα βγάζει περισσότερους τραυματίες από ένα πόλεμο»
Αυτή είναι η απόφαση για Βαρωσιώτου-«Παρουσίασε σοβαρές αδυναμίες, υπέπεσε σε σοβαρά νομικά σφάλματα»