«Δεν είμαστε νεκροί, να προσέχετε την ΑΕΛ»

Ο Μάρκο Αϊρόσα επανέλαβε μια ατάκα που είπε και μετά τον πρώτο προημιτελικό αγώνα κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. «Δεν είμαστε νεκροί, να προσέχετε την ΑΕΛ», τόνισε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Απόλλωνα ο εκ των αρχηγών της ΑΕΛ που εξήγησε γιατί κοίταξε τον ουρανό μετά την ισοφάριση του Απόλλωνα.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις στη Cytavision
"Είναι κρίμα για εμάς γιατί πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά, σίγουρα καλύτερα από τον αντίπαλο. Για μια ακόμα φορά δεχτήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις.
 
Πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί στα τελευταία λεπτά γιατί είναι σημαντικό να κρατάμε το αποτέλεσμα που αξίζουμε".
 
Για το ότι κοίταξε στον ουρανό μετά το γκολ του Απόλλωνα: «Είναι κρίμα για εμάς γιατί πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά, σίγουρα καλύτερα από τον αντίπαλο. Για μια ακόμα φορά δεχτήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις. Πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί στα τελευταία λεπτά γιατί είναι σημαντικό να κρατάμε το αποτέλεσμα που αξίζουμε. Δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά. Δεν είμαστε “νεκροί”, να προσέχετε με την ΑΕΛ”.
 
Αν είναι πιο κοντά στον στόχο της Ευρώπης: "Δουλεύουμε σε κάθε παιχνίδι γι' αυτό τον στόχο. Δυστυχώς σήμερα χάσαμε ένα μεγάλο βήμα. Αν κερδίζαμε θα ήταν πολύ σημαντικό. Έχουμε κι΄αλλα παιχνίδια, πρέπει να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος".