«Είχαμε τύχη, δείξαμε χαρακτήρα»

Με το πλατύ χαμόγελο της τύχης η ΑΕΚ αποχώρησε νικήτρια από το ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια και ο Ιμανόλ Ιντιακέθ δεν είχε πρόβλημα να το παραδεχτεί στη συνέντευξη Τύπου.
«Ήταν ένα παιχνίδι χωρισμένο στα δύο, με κάθε ομάδα να έχει από ένα ημίχρονο. Εμείς μπήκαμε δυνατά στο πρώτο μέρος, ευτυχήσαμε να σκοράραμε πρώτοι, προσπαθήσαμε να πετύχουμε δεύτερο γκολ στην αντεπίθεση, διότι ξέραμε ότι στην έδρα της η Ομόνοια παίζει ψηλά. Δεχτήκαμε την ισοφάριση και ακολούθως είχαμε την κλασική ευκαιρία με το πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος έπρεπε να είμαστε δυνατοί πνευματικά, διότι οι παίκτες ίσως να είχαν στο μυαλό τους όλες τις άτυχες στιγμές μας τους περασμένους μήνες. Πραγματικά ήμασταν δυνατοί στο μυαλό και αυτή τη φορά ήμασταν και τυχεροί: φτάσαμε στο 2-1 και το κρατήσαμε παρά την πίεση της Ομόνοιας.
Ασφαλώς δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας, δεν είχαμε τα συνήθη ποσοστά κατοχής, αλλά είμαι ικανοποιημένος, διότι δείξαμε το χαρακτήρα μας και πήραμε τη νίκη απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο. Είμαστε πολύ κοντά στον πρώτο στόχο, την έξοδο στην Ευρώπη, αναλόγως από τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα παλέψουμε ως το τέλος για τον τίτλο
», δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός.