«Ίσως το καλύτερο β’ ημίχρονό μας…»

Στο κάκιστο πρώτο εικοσάλεπτο, στην… γκαντεμιά του 75’ και στην αναποτελεσματικότητα της Ομόνοιας απέδωσε ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ την ήττα από την ΑΕΚ.
«Η εμφάνισή μας στο πρώτο 20λεπτο ήταν απαράδεκτη και σχεδόν ανεπίτρεπτη. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πιέσαμε όπως σκοπεύαμε… Ακολούθως αρχίσαμε βαθμιαία να παίζουμε καλύτερα, πετύχαμε ένα ωραίο γκολ, δεν δεχτήκαμε το πέναλτι και είχαμε καλή ψυχολογία εν όψει της επανάληψης.
Το δεύτερο ημίχρονο είναι ίσως το καλύτερό μας στη σεζόν, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά ένα εξαιρετικά ατυχές αυτογκόλ μας έφερε ξανά πίσω στο σκορ. Ο Φάνος είναι ο πιο δυσαρεστημένος άνθρωπος στην ομάδα αυτή τη στιγμή. Οι παίκτες μου πάντως έδωσαν μάχες, έφτιαξαν φάσεις, αλλά, ενώ πατήσαμε περιοχή, δεν πετύχαμε γκολ.
Η Ευρώπη δεν έχει χαθεί, αλλά σίγουρα πλέον είναι πιο δύσκολη η έξοδος. Το ποδόσφαιρο έχει τα πάνω και τα κάτω του, την περασμένη εβδομάδα νικήσαμε δίχως καλή εμφάνιση, αυτή τη φορά παίξαμε, αλλά χάσαμε. Πρέπει να πάρουμε τα θετικά από αυτό το παιχνίδι και να συνεχίσουμε», τόνισε ο Δανός προπονητής.