Μεταμεσονύχτια βόμβα κι εμπρησμοί στη Λεμεσό

«Στην πυρά» παρέδωσαν εμπρηστές δύο αυτοκίνητα πολυτελείας, ιδιοκτησίας του ίδιου ατόμου στις 2.25 τις πρωινές ώρες σήμερα, στη Λεμεσό. Αρχικά ακούστηκε ισχυρή έκρηξη κι ακολούθησε η φωτιά που επηρέασε τα δύο αυτοκίνητα.
 
Τα δύο οχήματα βρισκόταν σταθμευμένα σε πάροδο της παραλιακής Λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου, κάτω από το διαμέρισμα του ιδιοκτήτη τους, ενός 55χρονου επιχειρηματία από τον Λίβανο.
 
Εκτιμάται ότι στόχος των βομβιστών ήταν το πρώτο αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε η βόμβα κι ακολούθως ξέσπασε η φωτιά που διαδόθηκε και στο δεύτερο αυτοκίνητο.
 
Δεκαπέντε λεπτά μετά την κακόβουλη ενέργεια στα δύο αυτοκίνητα σε κοντινή απόσταση ξεσπούσε πυρκαγιά σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, ιδιοκτησίας 35χρονου ελληνοκύπριου.
 
Όπως αποδείχτηκε από τις πρώτες αστυνομικές έρευνες η φωτιά τέθηκε κακόβουλα στο κάλυμμα της μοτοσικλέτας και κατέστρεψε ολοκληρωτικά το δίκυκλο. Πρώτη εκτίμηση της Αστυνομίας είναι ότι τα δύο περιστατικά δεν συνδέονται μεταξύ τους.    

Δειτε Επισης

Καταγγελίες για τα ΤΑΕΠ Λάρνακας και Αμμοχώστου-«Η Αγία Νάπα βγάζει περισσότερους τραυματίες από ένα πόλεμο»
Aναζωπύρωση της φωτιάς στην Ιεράπετρα στην Κρήτη-Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών
Την αντισυνταγματικότητα πρόνοιας για λήψη σάλιου από υπόπτους εξετάζει το Ανώτατο
Πώς απαντά η Κυβέρνηση για τα περί αντισυνταγματικότητας νομοσχεδίων για μεταρρύθμιση Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας
Ζητά δημοτική Αστυνομία η Ένωση Δήμων-Ετοίμασε νομοσχέδιο με όλες τις αρμοδιότητες
Άρχισε η κατάθεση εκθέσεων λεπτομερειών ακινήτων στη δίκη Αϊκούτ-Αναβλήθηκε η αντεξέταση
Άστραψε και βρόντηξε κατά Τυχικού ο Αρχιεπίσκοπος-«Σκοπός σας να εκθέσετε εμένα και την Ιερά Σύνοδο»
Χαστούκι ΕΔΑΔ σε ΚΔ για αναστολή δίωξης πολιτικού για βιασμό-«Ο Βοηθός Εισαγγελέας την εξέθεσε σε δευτερογενή θυματοποίηση μέσω σεξιστικών στερεοτύπων»
Χωρίς το Εθνικό Συμβούλιο στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος-Θα τους ενημερώσει μέσω τηλεδιάσκεψης
Φρουρός της εταιρείας εντόπισε τον βομβιστή εν δράση-Άφησε στη σκηνή κλεμμένη μοτοσικλέτα