Λάρνακα - Πήρε την μοτοσικλέτα για test drive και δεν επέστρεψε ποτέ

Υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού, διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα. Την κλοπή, κατήγγειλε στην Αστυνομία, χθες βράδυ, ο 44χρονος ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο παραπονούμενος, είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο αγγελία πώλησης της μοτοσικλέτας του. Στην αγγελία, ανταποκρίθηκε άγνωστο πρόσωπο, το οποίο επικοινώνησε μαζί του και καθόρισαν ραντεβού για επιθεώρηση της μοτοσικλέτας, την περασμένη Τετάρτη, 19 Απριλίου, σε συγκεκριμένο σημείο στη Λάρνακα.
 
Μετά την πρώτη τους συνάντηση, ο άγνωστος ζήτησε από τον 44χρονο, όπως συναντηθούν ξανά στο ίδιο σημείο, το βράδυ της 20ής Απριλίου, για να γίνει η αγοραπωλησία της μοτοσικλέτας. Κατά τη χθεσινοβραδινή τους συνάντηση, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο άγνωστος ζήτησε από τον παραπονούμενο να κάνει μια δοκιμαστική βόλτα με τη μοτοσικλέτα, προτού του δώσει τα χρήματα. Ο 44χρονος, έκανε αποδεχτό το αίτημα. Ωστόσο, αφού ο άγνωστος έφυγε με την μοτοσικλέτα, δεν επέστρεψε πίσω.
 
Η μοτοσικλέτα είναι μάρκας ΥΑΜΑΗΑ, χρώματος άσπρου,  998 κυβικών και φέρει αριθμούς εγγραφής ΚUG119. Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση. Με αφορμή και αυτή την υπόθεση, η Αστυνομία Κύπρου, καλεί όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναλλαγές τους και να μην εμπιστεύονται εύκολα αγνώστους.    
 

Δειτε Επισης

Ποιος είναι ο Λέων ΙΔ΄, o πρώτος Πάπας από τις ΗΠΑ-Θεωρείται συνεχιστής του Φραγκίσκου
Άναψε πράσινο φως η Ολομέλεια για την μεταβίβαση και εγγραφή οχημάτων υπό ανάκλήση
Νέος Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ-Πήρε το όνομα Λέων 14ος
Σύλληψη 36χρονο στην κατοχή του οποίο βρέθηκαν προϊόντα CBD χωρίς να έχει άδεια κυκλοφορίας
Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα-Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
Πράσινο Βουλής για επέκταση στους 12 μήνες του δικαιώματος διακοπής εργασίας από μητέρες
Μαρτυρία κάρφωσε 47χρονο σχετικά με την πυρκαγιά σε αποθήκη στο Ζακάκι
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία ΗΠΑ με Βρετανία-Ποια προϊόντα εξαιρούνται από τους δασμούς
Νίκο Χριστοδουλίδη, Αννίτα Δημητρίου και νεολαία της Κύπρου θα συναντήσει το Σάββατο η Μέτσολα
Μίλησε ενώπιον της Βουλής ο Τασούλας-Χαρακτήρισε παράνομη την προσπάθεια εκτροχιασμού από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ