Έθαψε ζωντανό το μωρό της και οι συνάδελφοι της το έσωσαν τρεις μέρες μετά(pic)

Αντιμέτωποι με μία απίστευτη εικόνα ήρθαν οι υπάλληλοι ενός εργοστασίου ξυλείας στη Νότια Αφρική, όταν έπειτα από συνεχείς ήχους κλάματος κατάφεραν να εντοπίσουν ένα μωρό θαμμένο στις λάσπες.

Το αγοράκι, το οποίο είχε εγκαταλειφθεί από τη μητέρα του τρεις μέρες πριν κατάφερε να βγει ζωντανό, χάρη στη βοήθεια του προσωπικού του εργοστασίου.
Να σημειωθεί ότι σ' αυτό το εργοστάσιο εργαζόταν και η ίδια η μητέρα του μωρού.

Η γυναίκα είχε αφήσει το μωρό της σ΄έναν αυτοσχέδιο τάφο κοντά σε μία αποθήκη στην πόλη Paddock, στην επαρχία KwaZulu-Natal της Νότιας Αφρικής. Αργότερα είπε στην αστυνομία ότι τον είχε αφήσει εκεί επειδή φοβόταν ότι οι γονείς της δε θα ενέκριναν το γεγονός ότι έκανε δεύτερο παιδί.

Οι συνάδελφοί της βρήκαν το αγόρι κάτω από άμμο και ένα κομμάτι ξύλου που είχε πάρει η ίδια η μητέρα από το εργοστάσιο.

Η 25χρονη μητέρα από την πόλη Izingolweni παραδέχτηκε στην αστυνομία την ενοχή της.

Ο αστυνομικός Gerald Mfeka ανέφερε ότι, όταν η νεαρή μητέρα κατάλαβε την αναταραχή που δημιουργήθηκε στο εργοστάσιο, «ομολόγησε ότι το παιδί ήταν δικό της. Η εξήγησή της ήταν «ότι φοβόταν τους γονείς της», καθώς «αυτό ήταν το δεύτερο παιδί της, το μεγαλύτερο ήταν ηλικίας τεσσάρων ετών και αισθάνθηκε ότι οι γονείς της δε θα ενέκριναν άλλο μωρό».

Το μωρό μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο κοντινό περιφερειακό νοσοκομείο Port Shepstone, όπως και η μητέρα, χωρίς να είναι ξεκάθαρος ο λόγος.

Η ίδια όμως πήρε σύντομα εξιτήριο, ενώ μέχρι στιγμής είναι άγνωστες οι κυρώσεις που θα αντιμετωπίσει, καθώς και αν θα υπάρξει επανασύνδεση με το μωρό της.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δειτε Επισης

Αξιωματούχος της Χαμάς υποστηρίζει ότι η οργάνωση θα απορρίψει τη νέα πρόταση για εκεχειρία στη Γάζα
Οι δασμοί Τραμπ διατηρούνται σε ισχύ από Εφετείο μέχρι να εξεταστεί η υπόθεση
Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επτά αδικήματα στον 53χρονο οδηγό που σόκαρε το Λίβερπουλ
Το Ισραήλ υπέγραψε την πρόταση κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα-Δεν απάντησε η Χαμάς
Πρόκληση Ερντογάν για την Άλωση-«Κωνσταντινούπολη και Αγία Σοφία για πάντα δικές μας»
Πανικός σε πτήση για Μπέρμιγχαμ-Μεθυσμένος γρονθοκόπησε αεροσυνοδό και φώναζε ότι το αεροπλάνο θα πέσει
Ο Νετανιάχου αποδέχεται την πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
Η Χαμάς εξετάζει τη νέα αμερικανική πρόταση για κατάπαυση πυρός στη Γάζα
Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες από την κατάρρευση υπόστεγου σε κτηνοτροφική μονάδα στην Ισπανία
Η Κυβέρνηση Τραμπ κάνει πίσω-Δίνει 30 ημέρες στο Χάρβαρντ να αντικρούσει τον αποκλεισμό ξένων φοιτητών