Παραμένει το πρόβλημα των κουνουπιών στη Λεμεσό

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιείται στις 12:30 το μεσημέρι στο δημοτικό μέγαρο Λεμεσού για εξέταση του σοβαρού και χρόνιου προβλήματος των κουνουπιών στη δυτική Λεμεσό.
 
Τα μέτρα που λήφθηκαν μέχρι τώρα δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, και η έξαρση του φαινομένου αποδίδεται στις αυξημένες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν φέτος. Χθες ο Δήμαρχος Λεμεσού περιόδευσε με τους αρμόδιους λειτουργούς και τους κοινοτάρχες τις επηρεαζόμενες περιοχές για επιτόπου εξέταση της κατάστασης.
 
Στα υπό εξέταση μέτρα δεν περιλαμβάνεται το ενδεχόμενο αεροψεκασμών, κάτι που είχε αποκλειστεί και στην πρώτη σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών που έγινε στις 2 Μαρτίου.

Δειτε Επισης

Κοντά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος-Πέφτει η θερμοκρασία, αναμένονται βροχές από την Κυριακή
Ενισχύονται τα μέσα ενάντια στον αιφνίδιο θάνατο στις ορεινές περιοχές-Παραδίδονται 15 ακόμη απινιδωτές
Ο Δένδιας μιλά για την «Αόρατη Συνωμοσία» που οδήγησε στη δολοφονία του Αμερικανού Πρέσβη στην Κύπρο
ΠΑΣΥΚΑΦ: Στις 9.945 τα περιστατικά καρκίνου του προστάτη τα τελευταία 23 χρόνια
ΒΙΝΤΕΟ: Ορατοί και από την Κύπρο οι πύραυλοι που εκτόξευσε κατά του Ισραήλ το Ιράν
«Εφιαλτικό σενάριο αν κλείσουν τα στενά του Ορμούζ»-Πώς σχολιάζουν τις εξελίξεις οι ειδικοί
Ολοκλήρωσαν τη φοίτηση στο ΕΣΦΕ και επιστρέφουν στο σχολείο τέσσερα παιδιά-«Ενθαρρυντικά αποτελέσματα»
Ασφαλείς οι ασθενείς και συνοδοί τους που βρίσκονται στο Ισραήλ-Συνεχής επικοινωνία Δαμιανού με πρεσβεία
Αναμένεται απότομη αύξηση τιμών καυσίμων τις επόμενες μέρες λόγω της επίθεσης του Ισραήλ
Οι καταστηματάρχες επιμένουν σε εφαρμογή της απόφασης για άνοιγμα Μακαρίου