Ανοιξιάτικες βροχές και χαλάζι σε πολλές περιοχές της Κύπρου

Μπορεί χθες να μπήκαμε αισίως στον δεύτερο μήνα της Άνοιξης, ο καιρός όμως σε πολλές περιοχές της Κύπρου μόνο ανοιξιάτικος δεν είναι αφού ο ήλιος διαδέχεται τη δυνατή βροχή και το αντίθετο.
 
Σύμφωνα με την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας, το απόγευµα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Αργά το απόγευµα, όµως, ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά τοπικά στα δυτικά µέχρι ταραγµένη.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και τα βόρεια παράλια θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς
και τοπικά στα δυτικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και τα ανατολικά, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα είναι λίγο ταραγµένη.
 
Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 12 στα δυτικά
παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά, το εσωτερικό και τα νότια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά στα ανατολικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα προσήνεµα δυτικά και νότια ισχυροί, 5 µποφόρ, το απόγευµα. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα προσήνεµα το απόγευµα µέχρι
ταραγµένη.
 
Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 20 στα δυτικά, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές ή και µέσες νεφώσεις. Νωρίς το πρωί δυνατό να παρατηρείται τοπική οµίχλη και χαµηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή. Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Τετάρτη αλλά την Πέµπτη δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Παρά την ταλαιπωρία, έφτασαν στην Κύπρο 229 Αυστραλοί από τη Βηρυτό
Πολίτης επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτές στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Λευκωσίας
Επαναπατρίστηκαν 6 από 11 Έλληνες που απομακρύνθηκαν από Βηρυτό μέσω Λάρνακας
Στο Λιμάνι Λεμεσού ξανά το αμερικανικό πολεμικό σκάφος USS–WASP
Επιχείρηση απομάκρυνσης πέραν των 500 Αυστραλών από τον Λίβανο δια μέσου της Κύπρου
Δεν λέει να φθινοπωριάσει-Σταθερά στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Έφτασαν ακόμη 38 Κύπριοι από τη Βυρητό-Καλύφθηκε από τη ΚΔ το κόστος μετάβασης
Στα μαχαίρια και πάλι συντεχνίες και ΟΚΥπΥ-Κρίση χωρίς τέλος η υπογραφή της συλλογικής σύμβασης
Το μήνυμα Θεοδοσίου για τις νέες αρμοδιότητές της-«Σκοπός μας να εγκύψουμε στα θέματα ευημερίας ζώων»
Μ. Παναγιώτου: Η κυβέρνηση επιδιώκει να προσδώσει νέα δυναμική στους αγρότες