Στην Κύπρο ο Τρίτος Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου της Αυστρίας

Ο Τρίτος Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου (Κάτω Βουλή) της Αυστρίας Norbert Hofer φθάνει στην Κύπρο την Τρίτη, 4 Απριλίου 2017, για επίσκεψη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ τον κ. Hofer θα συνοδεύουν ο Διευθυντής Πρωτοκόλλου του Εθνικού Συμβουλίου δρ Joseph Wirnsperger και ο Λειτουργός του γραφείου του Konrad Belakowitsch.

Κατά την παραμονή του στην Κύπρο, ο κ. Hofer θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρη Συλλούρη και θα έχει γεύμα εργασίας με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Γιώργο Λιλλήκα.

Θα έχει επίσης χωριστές συναντήσεις με τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη, τον Δήμαρχο Αμμοχώστου, πρώην Πρόεδρο της Βουλής Αλέξη Γαλανό, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών Γεώργιο Τ. Γεωργίου και τον Αντιδήμαρχο Λευκωσίας Κώστα Μαυρίδη.

Θα επισκεφθεί επίσης τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός στις περιοχές της Δερύνειας και της παλιάς Λευκωσίας.

Δειτε Επισης

Μαρτυρία ενώπιον των Αρχών για παρέμβαση στη σκηνή του εργατικού ατυχήματος στη Λεμεσό
Ο Μακρόν ζήτησε τη διεξαγωγή άμεσων συνομιλιών μεταξύ Κιέβου και Μόσχας
Υποδέχθηκε τη Μέτσολα ο Προεδρος-«Στοχος η ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν το 2026»
Ζημιές στην είσοδο των γραφείων του ΔΗΣΥ-Άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία
Απάτη με μηνύματα που παριστάνουν το Τμ. Φορολογίας-Ζητούν στοιχεία για δήθεν επιστροφή φόρου
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα-Κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Δασκάλα στις ΗΠΑ κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια και καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση
Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία
Συνελήφθη ο δήμαρχος του Νιούαρκ-Διαμαρτυρόταν για τη λειτουργία κέντρου κράτησης μεταναστών
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 37χρονου που βίασε 16χρονη με νοητική υστέρηση στην Πάτρα