Δημητρίου: «Μακάρι να πατούσαμε κουμπί fast forward...»

Απογοητευμένοι από την ήττα 2-0 που δέχθηκε η Ομόνοια από τον Απόλλωνα είναι οι «πράσινοι» που είδαν τις ελπίδες τους για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω του πρωταθλήματος να μειώνονται ακόμα περισσότερο. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του εκπροσώπου Τύπου του τριφυλλιού αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι για κουμπί fast forward, ώστε να τελειώσει η σεζόν. 
 
 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Καταρχήν να συγχαρούμε τον Απόλλωνα για τη νίκη του. Δεν μπορέσαμε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του αγωνιστικού χώρου σε αντίθεση με τον Απόλλωνα. Μέχρι το σημείο του γκολ του Απόλλωνα είχαμε δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ από δικό μας λάθος.

Η αντίδραση μας ήταν κακή και ήρθε και το δεύτερο γκολ. Δεν έχουμε χρόνο, θα πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα. Θα πρέπει να το κάνουμε από την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Είναι εύκολο να το λες, το θέμα είναι να το κάνεις στο γήπεδο. Μακάρι να υπήρχε ένα κουμπί fast forward, να το πατήσουμε για να φύγει αυτή η σεζόν, αλλά δεν υπάρχει. Θα πρέπει να περάσουμε αυτή τη χρονιά.
 
Προσπαθήσαμε αυτή την χρονιά να κτίσουμε κάτι σε επαγγελματικές βάσεις στηριζόμενοι σε ποδοσφαιράνθρωπους, όμως δεν μας βγήκε».