Αυτή είναι η υπαξιωματικός που σώθηκε από την μοιραία πτώση του ελικοπτέρου

Η γυναίκα αρχιλοχίας ιπτάμενη μηχανικός που επέβαινε στο ελικόπτερο και σώθηκε από θαύμα είναι η Βασιλική (Βίκυ) Πλεξίδα που κατάγεται από τα Τρίκαλα και διαμένει στο Βόλο καθώς υπηρετεί στην Αεροπορία Στρατού στο Στεφανοβίκειο.

«Από θαύμα ζει η κορούλα μου. Ο Θεός είναι μεγάλος. Έχω μιλήσει μόνο με τους γιατρούς στο τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχει κάταγμα στη λεκάνη και εκδορές στα χέρια και πόδια. Ταξιδεύω αυτή τη στιγμή γιατί μένουμε Τρίκαλα και πηγαίνω στη Θεσσαλονίκη κοντά στο παιδί μου. Συλλυπητήρια σε αυτές τις μάνες που θρηνούν τα παιδιά τους. Τον ήξερα τον Κωνσταντίνο Χατζή, ήταν μαζί με τη κόρη μου, πολύ καλό παιδί. Κρίμα για αυτούς τους ανθρώπους» λέει στο protothema.gr η μητέρα της.

Η Βίκυ είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Καραβαγιόπουλο, ο οποίος επίσης εργάζεται στον ελληνικό στρατό.

Τα ίχνη του μοιραίου στρατιωτικού ελικοπτέρου UH-1H με πέντε επιβαίνοντες χάθηκε από τα ραντάρ στις 7:50 το πρωί, ενώ εκτελούσε προγραμματισμένη πτήση από τη Λάρισα στην Κοζάνη.

Λίγες ώρες αργότερα, το ελικόπτερο του Στρατού Ξηρας εντοπίστηκε στην περιοχή Σαρανταπόρου Ελασσόνας και τα μέσα διάσωσης κατευθύνθηκαν στην περιοχή.

Από την επιτόπια έρευνα εντοπίστηκαν τέσσερις (4) σοροί επιβαινόντων, οι οποίες και ταυτοποιήθηκαν ως του Υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη, του Συνταγματάρχη (ΤΘ) Θωμά Αδάμου, του Ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα και του Υπολοχαγού (ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή.

Η αρχιλοχίας Αεροπορίας Στρατού Βασιλική Πλεξίδα βρέθηκε τραυματισμένη αλλά εκτός κινδύνου, και διακομίστηκε στο 424 ΓΣΝΣ Θεσσαλονίκης.

Δειτε Επισης

Τούρκος βίασε γυναίκα σε παραλία στην Ελλάδα-Το αποτύπωμα που τον πρόδωσε
Κατέληξε η 18χρονη που είχε καταρρεύσει σε γυμναστήριο στη Λάρισα
Η Ελλάδα καταδίκασε στα Ηνωμένα Έθνη την επίθεση στη Δαμασκό
Αποφυλάκιση Κασιδιάρη προτείνει η Εισαγγελέας Εφετών
Νέα αποκάλυψη για τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα-Εύρημα δείχνει ασφυξία
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναλαμβάνω το βάρος της ευθύνης στο όνομα όσων κυβέρνησαν και δεν άλλαξαν το κράτος
Ενοχή για τους επτά προτείνει η Εισαγγελέας στην πρώτη δίκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Σε ειδικό θάλαμο η γιατρός με αιμορραγικό πυρετό στο νοσοκομείο της Λάρισας
Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της ελληνικής Κυβέρνησης μετά τις παραιτήσεις
Σε κρίσιμη κατάσταση 35χρονος που μαχαιρώθηκε σε πανηγύρι της Μυτιλήνης