Χειροπέδες σε 34χρονο για την υπόθεση εμπρησμού καταστήματος ίντερνετ στην Πάφο

  Στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου βρίσκεται ο 34χρονος εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο για την υπόθεση του εμπρησμού καταστήματος ίντερνετ τα ξημερώματα στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 34χρονος που συνελήφθη στις 16:00 το απόγευμα,  ανακρινόμενος αρνείται κάθε ανάμειξη με την υπόθεση.

Το κατάστημα ίντερνετ που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αποστόλου Παύλου τυλίχθηκε στις φλόγες στις 5 τα ξημερώματα με αποτέλεσμα να καταστραφεί το πατάρι του καταστήματος και να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στο ισόγειο.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας προέκυψαν στοιχεία ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια αφού διαπιστώθηκε παραβίαση της κυρίας εισόδου του καταστήματος ενώ στο πατάρι εντοπίστηκε εύφλεκτη ύλη.

Ο 34χρονος ο οποίος τυγχάνει να ήταν πρώην συνέταιρος της 35χρονης ιδιοκτήτριας του καταστήματος ίντερνετ φαίνεται να είχε  οικονομικές διαφορές μαζί της. 
 
Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Δεν αποκλείει απέλαση Μασκ ο Τραμπ-«Δεν ξέρω, θα πρέπει να ρίξουμε μια ματιά»
Μετέτρεψε το βαν του σε αποθήκη για τα αδασμολόγητα καπνικά ο 60χρονος-Απασχόλησε ξανά τις Αρχές
Ανοίγει την ερχόμενη Τρίτη η πλατφόρμα για αιτήσεις για ηλεκτροκίνηση-Οι χορηγίες που παραχωρεί το κράτος
Σαρώνει την Ευρώπη ο καύσωνας-Κλείνουν σχολεία στη Γαλλία, περιορίζονται οι υπαίθριες εργασίες στην Ιταλία
Έντονος ο Κέττηρος για τις προσφυγικές κοινότητες-Ζητά στρατηγικό σχεδιασμό
Χειροπέδες και σε 15χρονο για την επίθεση και ληστεία ζεύγους στην Πάφο
Το 2026 στη Βουλή η ειδική νομοθεσία για αναπηρία-Βάλλουν κατά Υφυπουργείου Πρόνοιας οι οργανώσεις
Αυξημένες οι πυρκαγιές το 2025, μικρότερη όμως η καμένη έκταση-Μία στις τέσσερις φωτιές από εμπρησμό
Κομβικό θεωρεί το 2025 για τον τουρισμό ο Πρόεδρος-Στόχος η αναβάθμιση των επιμέρους τουριστικών προορισμών
Τούρκος βίασε γυναίκα σε παραλία στην Ελλάδα-Το αποτύπωμα που τον πρόδωσε