Καθηλώνεται και πάλι ο Καρλάο

Η ατυχία χτύπησε ξανά τον Καρλάο κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Τορίνο. Εκεί που ο Βραζιλιάνος κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά το πρώτο του ενενηντάλεπτο, ήρθε νέος τραυματισμός που ενδεχομένως να τον καθηλώσει ξανά.
 
Θυμίζουμε ότι μετά την αποχώρησή του από τον ΑΠΟΕΛ λόγω ενός τραυματισμού (εξάρθρωση αριστερού αγκώνα) καθυστέρησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας.
 
Αγωνίστηκε για πρώτη φορά στις 9 Απριλίου στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής στο παιχνίδι με την Κάλιαρι, ξεκινώντας βασικός και τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς να τον κάνει αλλαγή στο 65’ λόγω της μακράς αποχής του.
 
Ο τεχνικός της Τορίνο έμεινε ευχαριστημένος και έτσι τον συμπεριέλαβε στο αρχικό πλάνο και στο τελευταίο (32η αγων.) παιχνίδι με την Κροτόνε, στο οποίο ο Καρλάο αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
 
 
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ άφησε και πάλι θετικές εντυπώσεις, όμως αποκόμισε πρόβλημα στο αριστερό γόνατο. Ο Καρλάο ένιωσε ενοχλήσεις στο ημίχρονο του αγώνα, αλλά δεν προκάλεσε μεγάλη ανησυχία και γι’ αυτό συνέχισε τον αγώνα.
 
«Με πονάει, έχω αυξημένο πόνο μετά το τέλος του παιχνιδιού» ανάφερε ο Καρλάο, ο οποίος πρόσθεσε ότι θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.