Ζεύγος Βρετανών τραυματίστηκε σε τροχαίο

Ο ελαφρύς τραυματισμός ενός ζεύγους Βρετανών είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε χθες, Δευτέρα του Πάσχα, στην Επαρχία Πάφου.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα που οδηγούσε χθες στις 20:30 Βρετανός στρατιώτης των Βάσεων με συνοδηγό επίσης Άγγλο στρατιώτη, στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο πρόσωπα στο πίσω κάθισμα, επί της οδού Χρίστου Κέλλη στην Τίμη, στον παλιό δρόμο Πάφου-Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με δεύτερο όχημα στο οποίο επέβαινε ζεύγος Βρετανών.
 
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε το ζεύγος Βρετανών το οποίο διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε ότι υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς, ωστόσο κρατήθηκαν για νοσηλεία σε θάλαμο του Νοσοκομείου, κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Δειτε Επισης

Ποιος είναι ο Λέων ΙΔ΄, o πρώτος Πάπας από τις ΗΠΑ-Θεωρείται συνεχιστής του Φραγκίσκου
Άναψε πράσινο φως η Ολομέλεια για την μεταβίβαση και εγγραφή οχημάτων υπό ανάκλήση
Νέος Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ-Πήρε το όνομα Λέων 14ος
Σύλληψη 36χρονο στην κατοχή του οποίο βρέθηκαν προϊόντα CBD χωρίς να έχει άδεια κυκλοφορίας
Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα-Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
Πράσινο Βουλής για επέκταση στους 12 μήνες του δικαιώματος διακοπής εργασίας από μητέρες
Μαρτυρία κάρφωσε 47χρονο σχετικά με την πυρκαγιά σε αποθήκη στο Ζακάκι
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία ΗΠΑ με Βρετανία-Ποια προϊόντα εξαιρούνται από τους δασμούς
Νίκο Χριστοδουλίδη, Αννίτα Δημητρίου και νεολαία της Κύπρου θα συναντήσει το Σάββατο η Μέτσολα
Μίλησε ενώπιον της Βουλής ο Τασούλας-Χαρακτήρισε παράνομη την προσπάθεια εκτροχιασμού από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ