Συνεχίζει τις παραβιάσεις η Τουρκία-Το Barbaros ανοικτά της Πάφου

Πρόκληση χαρακτήρισε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, την επανεμφάνιση του πλοίου «Βarbaros» σε περιοχή περίπου 80 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της Πάφου, για να βυθίσει υποβρύχια συσκευή.
 
Σε δηλώσεις στον ραδιοσταθμό «Active», ο κ. Χριστοδουλίδης σημείωσε, ότι η κυπριακή κυβέρνηση έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις ενέργειές της.
 
«Δεν θα κάνουμε τη χάρη στην Τουρκία να εμπλακούμε σε ένα δημόσιο παιγνίδι αμφισβήτησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων» επεσήμανε.

Δειτε Επισης

Πρόταση νόμου για πιστωτικές συμβάσεις και προστασία των οφειλετών κατέθεσε η Ατταλίδου
Ν. Χριστοδουλίδης: Προετοιμαζόμαστε εντατικά για μια φιλόδοξη Προεδρία τους Συμβουλίου της ΕΕ
Το «ΘΑλΕΙΑ2021-2027» θα αυξήσει το ΑΕΠ κατά 6% μέχρι το 2029
Ενοχλήθηκε και με τον Τασούλα ο Τατάρ-Κάνει λόγο για απόκρυψη της πραγματικότητας
A. Δημητρίου: Η θέση της Κύπρου είναι στην καρδιά της Ευρώπης, έχουμε λόγο και ρόλο
Επιμένει το ΑΚΕΛ για παύση Χαρτσιώτη από ΠτΔ-«Φαίνεται πως ξοφλά ακόμη προεκλογικά γραμμάτια του ‘23»
Αποφεύγει να απαντήσει στις επικρίσεις ο Μορφάκης Σολομωνίδης-«Δεν ρίχνω λάδι στη φωτιά»
Επενδύει στη συμβολή της ΕΕ ο Πρόεδρος για το Κυπριακό-«Λειτουργεί προς την κατεύθυνση της Τουρκίας»
Προεκλογικές σκοπιμότητες βλέπει πίσω από τις αντιδράσεις για τους κυνηγούς ο ΠτΔ-«Οι θεσμοί να βρίσκουν τρόπο να συνεργάζονται»
Η σταθερή ευρωπαϊκή θέση, ο εκνευρισμός της Τουρκίας και ο στόχος της αλλαγής στάσης