Χριστοφή: «Έχει το πακέτο και το κασέ του είναι προσιτό»

Μέρα παρά μέρα στον ελλαδικό Τύπο γίνεται αναφορά για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ν’ αποκτήσει τον Δημήτρη Χριστοφή.
 
Στα πλείστα δημοσιεύματα οι Ελλαδίτες δημοσιογράφοι με το γνωστό υπεροπτικό ύφος θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Χριστοφή στην Παιανία αν το θέλει ο Παναθηναϊκός, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς ο πρώτος και τελευταίος λόγος ανήκει στον Κύπριο διεθνή.
 
Η αλήθεια είναι πως ο Χριστοφή έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει από την Ομόνοια εφόσον δεχθεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού με απολαβές πέραν των 250 χιλιάδων ευρώ, παρόλο που διατηρεί συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου με την Ομόνοια.
 
Στην ομάδα του τριφυλλιού έκαναν ήδη γνωστή την πρόθεση τους στον ποδοσφαιριστή για επέκταση της συνεργασίας τους με πολυετές συμβόλαιο και το πιθανότερο σενάριο είναι ο Χριστοφή να παραμείνει κάτοικος «Ηλίας Πούλλος».
 
Σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sport24.gr γίνεται εκτενής ανάλυση των θέσεων που θα ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι και τονίζεται πως για τη θέση του ακραίου επιθετικού υπάρχει ο Χριστοφή, ο οποίος έχει το πακέτο και καλή τιμή.
 
Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει έναν βασικό πλάγιο χαφ, ακόμα και αν μείνει ο Πολ Ζοσέ Εμποκού. Ο Δημήτρης Χριστοφή είναι στις πρώτες επιλογές, αλλά δεν είναι ο μόνος. Ο Κύπριος έχει το "πακέτο" και το κασέ του κρίνεται προσιτό.