Βίντεο: Τρελάθηκε ο καιρός- Ήλιος το πρωί, καταιγίδες το απόγευμα

Για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, οι ουρανοί "άνοιξαν" σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας μετατρέποντας το ανοιξιάτικο τοπίο σε χειμωνιάτικο σκηνικό με βροχές και χαλάζι.

Λίγο μετά το μεσημέρι, ο ηλιόλουστος καιρός «εξαφανίστηκε» και άρχισαν καταρρακτώδεις βροχές και χαλάζι σε αρκετές περιοχές στη Λευκωσία. Όσο για τις άλλες επαρχίες, επικράτησε ηλιοφάνεια από το πρωί.

Βίντεο από τις βροχές το μεσημέρι στη Λευκωσία

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας το απόγευµα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, περιοχές του εσωτερικού και βόρεια. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν θαλάσσιοι ασθενείς 3, και παροδικά µέχρι µέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος, αρχικά από ψηλές νεφώσεις, ενώ αργότερα παροδικά αυξηµένες µέσες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά, ελαφρές κυρίως, βροχές. Τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν µεταβλητοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα
ορεινά.

Αύριο, αρχικά, θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες νεφώσεις που αναµένεται να δώσουν τοπικές, ελαφρές κυρίως, βροχές. Από το µεσηµέρι και µετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, πιθανό και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, περιοχές του εσωτερικού και ανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς 3 και παροδικά µέτριοι 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι
γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά
αυξηµένες νεφώσεις.
Την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο το τριήµερο.

Δειτε Επισης

Να υπερψηφίσουν το ν/σ για αύξηση μισθών κρατικών υπαλλήλων καλεί τη Βουλή η Ισότητα
Να επανεξετάσουν τα μέτρα προστασίας στα ΤΑΕΠ καλεί ΟΚΥπΥ και Υπ. Υγείας ο ΠΙΣ
Στο 63% η επεξεργασία Δήλωσης Εισοδήματος
Επιχορήγηση €2 εκ. για θωράκιση γεωργικών καλλιεργειών από χαλάζι και βροχή
Τιμήθηκαν οι επτά ήρωες του Φρενάρους-«Δεν δείλιασαν, δεν οπισθοχώρησαν, δεν σκιάχτηκαν»
Δύο νέες πτήσεις από Βηρυτό μεταφέρουν Αυστραλούς υπηκόους στη Λάρνακα
Καταγγέλλει παραπλανητικές προσφορές ο Σύνδεσμος Καταναλωτών-Ζητά διαφάνεια και πριν από το e-kalathi
Οι τρεις ενέργειες της Κυβέρνησης για αντιμετώπιση και πρόληψη του καρκίνου
Μετά την επίθεση, πάνε σε δίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας
Παρά την ταλαιπωρία, έφτασαν στην Κύπρο 229 Αυστραλοί από τη Βηρυτό