Ελλάδα: Κοριτσάκι 7 ετών παρασύρθηκε από όχημα και ξεψύχησε στην άσφαλτο

Τραγικό τέλος βρήκε αργά το βράδυ της Παρασκευής μία επτάχρονη στα Σαγέικα της Κάτω Αχαΐας, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 45χρονη και κινείτο στην νέα εθνική οδό Πατρών - Πύργου, με κατεύθυνση προς Πύργο, παρέσυρε την επτάχρονη, την στιγμή που διέσχιζε το οδόστρωμα, στην περιοχή των Σαγέικων.

Η ανήλικη αμέσως μετά διεκομίσθη στο κέντρο υγείας της Κάτω Αχαΐας, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Η οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από την Αστυνομία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και στην συνέχεια, με εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη.
 Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Ένοχοι από το Κακουργιοδικείο οι κατηγορούμενοι για το μεγάλο κύκλωμα εικονικών γάμων στη Λάρνακα
Τα νέα κριτήρια για χορηγίες σε αιγοπροβατοτρόφους-Τέσσερα εκατομμύρια ανά έτος την επόμενη τριετία
Αθώα από το Δικαστήριο η Ζαννέτου για το δείγμα αλκοόλης-Διασυνδέθηκε η αδυναμία παροχής με το άσθμα
Συγχαρητήρια Προέδρου στους μαθητές που συμμετείχαν στις Παγκύπριες-«Η Κύπρος είναι περήφανη για τη νέα γενιά της»
Περηφάνια, τιμή, ανακούφιση-Οι πρώτοι των πρώτων των Παγκυπρίων Εξετάσεων στον REPORTER
Έντονη ανησυχία Συνδέσμων Σχολών Οδηγών-«Η αδειοδότηση αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του ΤΟΜ»
Πολλαπλές αναγνώσεις για την επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα-Ρουτίνα, προσβολές και «προεκλογικές» σκιές
Ζήτησαν από Δαμιανό στήριξη οικογενειών των παιδιών που λαμβάνουν θεραπεία στο εξωτερικό οι «Μικροί Ήρωες»
Η ανακοίνωση της οικογένειας του Πολωνού καθηγητή-«Εγκέφαλος της δολοφονίας η πρώην σύζυγός του»
Η Κύπρος συνυπέγραψε τη βρετανική πρωτοβουλία για Γάζα-«Μήνυμα για ανθρωπιστική βοήθεια μέσω θαλάσσιου διαδρόμου»