Παίρνει σκούπα και διώχνει παίκτες ο Πάμπος

Η αρχική πρόθεση που υπήρχε στην Ομόνοια για λιγοστές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι διαφοροποιείται και είναι δεδομένο πως τα πρόσωπα στο «Ηλίας Πούλλος» θα αλλάξουν κατά πολύ τη νέα σεζόν.
 
Από τους ξένους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο ρόστερ των «πρασίνων» καπαρωμένη θέση στην Ομόνοια της νέας περιόδου έχουν μόνο οι Ντάρμπισαϊρ, Τουρέ και Άρνασον.
 
Παρά το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα του τριφυλλιού για τον Καρλίτος, ο Πάμπος Χριστοδούλου εξέφρασε στη διοίκηση τη θέση πως αν παραμείνει ο ποδοσφαιριστής θα εμφανιστεί αναγεννημένος τη νέα σεζόν. Ο Κύπριος τεχνικός γνωρίζει άριστα τον Αφρικανό αμυντικό από την κοινή θητεία τους στην ΑΕΛ.
 
Με το ένα πόδι εκτός «Ηλίας Πούλλος» είναι ο Αζίζ, ενώ δύσκολα θα συνεχίσει στην Ομόνοια ο Μπρέβελντ, καθώς ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολλανδού μέσου.
 
Συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν έχουν οι Σίλβα Κλέιτον, Λουκάς Βύντρα και Άρης Σοϊλέδης, εντούτοις δεν είναι βέβαιο ότι θα περιλαμβάνονται στο πλάνο της «νέας» Ομόνοιας. Το θετικό για τους «πράσινους» είναι πως μπορούν να απεγκλωβιστούν από συμβόλαια ποδοσφαιριστών χωρίς να πληρώσουν υπέρογκα ποσά για αποζημίωση, καθώς στις συμφωνίες που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι με τους πλείστους ποδοσφαιριστές μπήκε όρος με βάση τον οποίο η Ομόνοια έχει το δικαίωμα διακοπής συμβολαίου καταβάλλοντας δύο μηνιάτικα.
 
Αρνητική διάθεση υπάρχει για τον Φλορέσκου, ενώ δεδομένες είναι οι αποχωρήσεις των Κρέσιτς και Κότσαρη. Ο Πάμπος Χριστοδούλου κινείται για την απόκτηση βασικού τερματοφύλακα, ο οποίος μαζί με τον Παναγή θα συνθέσουν το δίδυμο τερματοφυλάκων.
 
Όσον αφορά τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη θα γίνει κίνηση ανανέωσης του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ.