Προτάσεις για τον αδερφό του Πιέρου από ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ

Μετά τον Πιέρο Σωτηρίου και ο αδελφός του Κωνσταντίνος είναι έτοιμος για να κάνει το άλμα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Οι μαυροπράσινοι έχουν ενώπιον τους δύο επίσημες προτάσεις από ομάδες του κυπριακού πρωταθλήματος.
 
Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα GoalNews πρόκειται για τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ. Ψάχνοντας λίγο το θέμα, όντως οι μαυροπράσινοι έχουν στα χέρια τους προτάσεις για το νεαρό ποδοσφαιριστή και μάλιστα συμφέρουσες για το σωματείο της Λευκωσίας.
 
Ο 20χρονος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός κεντρικός αμυντικός και το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ δήλωνε: «Ελπίζω του χρόνου να παίξω στην Α’ κατηγορία με τον Ολυμπιακό, να τα πάω καλά και να παίξω σε μία από τις μεγάλες ομάδες στην Κύπρο ή το εξωτερικό και φυσικά να αγωνιστώ στην Εθνική Κύπρου». Πολύ πιθανόν όμως η μεταγραφή να έρθει νωρίτερα για τον Κωνσταντίνο.
 
  • Διαβάστε ΕΔΩ αφιέρωμα για τον Κωνσταντίνο.
 
Καταφεύγει στο CAS
Δεν υπάρχει ακόμη κατάληξη στο θέμα με το εμπάργκο μεταγραφών που επέβαλε η FIFA στον Ολυμπιακό. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μία αλληλογραφία και η Παγκόσμια Συνομοσπονδία παρουσιάζεται αρνητική για αλλαγή των δεδομένων, παρά το δίκιο της ομάδας της Λευκωσίας.
 
 
Αυτό, όμως, δεν πρέπει να θεωρείται τελεσίδικο μιας και ο Ολυμπιακός έχει και την μαρτυρία του Έντουαρντ Μασίνουα ότι έχει εισπράξει τα χρωστούμενα. Ο Ολυμπιακός έχει και τη βοήθεια της ΚΟΠ στην προσπάθεια για να αρθεί το εμπάργκο.
 
Πάντως, εφόσον η FIFA συνεχίσει να είναι ανένδοτη, οι μαυροπράσινοι θα καταφύγουν στον CAS (Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο) προκειμένου να δικαιωθούν γι’ αυτή την υπόθεση και να προχωρήσουν κανονικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.