Το πλουσιοπάροχο πολυετές συμβόλαιο του Πιέρου

Με τις βαλίτσες στο χέρι είναι ο Πιέρος Σωτηρίου. Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (14/4) στη Δανία, ώστε να περάσει από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Κοπεγχάγη.
 

 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ Sports τα πάντα μεταξύ ΑΠΟΕΛ-Κοπεγχάγης και Κοπεγχάγης-Σωτηρίου έχουν συμφωνηθεί και το deal θα οριστικοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου με τις υπογραφές των συμβολαίων.
 
Ο Σωτηρίου έχει δώσει θετική απάντηση στην ομάδα του Στόλε Σολμπάκεν για συμβόλαιο πενταετούς (!) διάρκειας, το οποίο σχεδόν θα τριπλασιάσει τις αποδοχές του. 
 
Με βάση την ανανέωση συμβολαίου  που υπέγραψε με τον ΑΠΟΕΛ τον περασμένο Δεκέμβρη ο Σωτηρίου θα είχε απολαβές 160 χιλιάδες ευρώ ετησίως από την επόμενη περίοδο.
 
Το ταξίδι του Σωτηρίου στη Δανία θα είναι αστραπιαίο καθώς την Μεγάλη Παρασκευή (14/4/) θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ το Μεγάλο Σάββατο θα πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια και ακολούθως ο 24χρονος διεθνής που θα ξεναγηθεί και στις εγκαταστάσεις της Κοπεγχάγης θα επιστρέψει στην Κύπρο και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Τόμας Κρίστιανσεν μέχρι το τέλος της σεζόν.
 
Ο Σωτηρίου δεν θα μπει από τώρα στη διαδικασία εξεύρεσης σπιτιού, κάτι που θα κάνει σε μεταγενέστερο στάδιο με τη βοήθεια των ανθρώπων της Κοπεγχάγης και αφού ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του με τον ΑΠΟΕΛ.
 
Οι «γαλαζοκίτρινοι» από τη μεριά τους πέτυχαν το καλύτερο deal μεταγραφής στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου.
 
Η συμφωνία με την Κοπεγχάγη κυμαίνεται στα 2,5-3 εκατ. ευρώ, ενώ θα υπάρξουν επιπλέον έσοδα για τον ΑΠΟΕΛ σε περίπτωση πρόκρισης της Κοπεγχάγης σε ευρωπαϊκούς ομίλους τα επόμενα χρόνια.