Άριστοι επαγγελματίες οι εκτελεστές του Ροδοθέου- Εξαφάνισαν και τους κάλυκες

Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες της αστυνομίας για εντοπισμό των εκτελεστών του γνωστού επιχειρηματία Άνδρου Ροδοθέου, τον οποίο «χτύπησαν» χθες βράδυ ενώ βρισκόταν στην εξοχική κατοικία στενού του φίλου στην Γεράσα στη επαρχία Λεμεσού.

Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζον τις έρευνες γα εντοπισμό στοιχείων ή τεκμηρίων που να ρίχνουν φως στην υπόθεση ως προς την ενέδρα θανάτου που του έστησαν οι εκτελεστές.

Μέλη της αστυνομίας από χθες βράδυ μετά τη διάπραξη της δολοφονίας «κτένισαν» ολόκληρο το χωράφι της εξοχικής κατοικίας που βρίσκεται στην όχθη ποταμού σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν ίχνη των εκτελεστών.

Ωστόσο, στο σημείο όπου ο εκτελεστής πάτησε τη σκανδάλη , από απόσταση περίπου 30 μέτρων, δεν εντοπίστηκαν ούτε κάλυκες γεγονός που καταδεικνύει ότι οι εκτελεστές ήταν άριστοι επαγγελματίες και είχαν προμελετήσει τα πάντα.

Επίσης, δεν διευκρινίζεται ακόμη ο τρόπος διαφυγής τους από την περιοχή δηλαδή εάν ό συνεργός του εκτελεστή οδηγούσε όχημα ή μοτοσικλέτα.

Την ίδια ώρα από ανάκριση πέρασαν διάφορα πρόσωπα είτε που έιχαν ανοικτούς λογαριασμούς με τον Ροδοθέου είτε πρόσωπα από την οικογένεια και το περιβάλλον του που ενδεχομένως να γνωρίζουν κάτι, ενώ, πολύωρη κατάθεση έδωσαν οι υπόλοιποι φίλοι του που βρίσκονταν στην εξοχική κατοικία.

Επίσης, εξηγήσεις κλήθηκαν να δώσουν άλλοι δύο φίλοι του Ροδοθέου οι οποίοι θα μετέβαιναν για φαγητό με το θύμα στη συγκεκριμένη οικία αλλά το ματαίωσαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ροδοθέου αν και δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών εντούτοις μια μόνο τον έπληξε στη κοιλιακή χώρα και να πέσει νεκρός στο έδαφος.

Δειτε Επισης

Το Κόμμα για τα Ζώα καταγγέλλει παγίδευση σκαντζόχοιρων σε δίχτυα
Καταγγελία Οικολόγων για κακοποιημένα γατάκια που κυκλοφορούν με καμένες και ματωμένες ουρές
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Τσέρι-Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης
Έντονη αντίδραση από την μητέρα του Θανάση για την στάση της Εισαγγελίας στο Ανώτατο-«Έπεσαν οι μάσκες»
Συνεχίζονται οι απάτες μέσω WhatsApp-Επιτήδειοι παριστάνουν την Αστυνομία
Θέσπιση μέτρων για έλεγχο αποφάσεων του Εισαγγελέα ζητά στην έκθεση της για το Κράτος Δικαίου η Κομισιόν
ΒΙΝΤΕΟ: Αυξάνονται τα πτητικά μέσα για την πυρκαγιά στο Τσέρι-«Υπερπροσπάθεια για οριοθέτηση της»
Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά στο Τσέρι-Στη μάχη και πτητικά μέσα
Υπό εξαήμερη κράτηση o 55χρονος που επιτέθηκε και τραυμάτισε με σκεπάρνι 48χρονο
Νομικά σφάλματα στο πόρισμα Θανάση ισχυρίστηκε ο Αγγελίδης, θέμα σύγκρουσης συμφέροντος ανέδειξε η οικογένεια