Πάει για «βόμβα» Ποτέ ο ΑΠΟΕΛ

Ενώ το νερό έχει μπει στο αυλάκι για τη μεταγραφή του Πιέρου Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ) ο ΑΠΟΕΛ άμεσα κινείται για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του.
 
Ο Κύπριος διεθνής τράβηξε το κουπί στο σκοράρισμα τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη και οι «γαλαζοκίτρινοι» στοχεύουν να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απώλεια του Σωτηρίου ενόψει της νέας χρονιάς.
 
Η φημολογία περί επαφών του ΑΠΟΕΛ με τον Μίκαελ Ποτέ όχι μόνο αληθεύει, αλλά οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων.
 
 
Ο Αφρικανός επιθετικός γνωστός στο κυπριακό κοινό από τη θητεία του στην Ομόνοια τη σεζόν 2014-15 βρίσκεται στην Κύπρο και το βράδυ της Τρίτης (11/4) ήταν σε γνωστή μπυραρία της Λευκωσίας, όπου παρακολούθησε μαζί με τον μάνατζερ Κώστα Χριστοδούλου (Καραβίδα) τον αγώνα της Γιουβέντους με την Μπαρσελόνα.
 
Ο Ποτέ πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας της Τουρκίας με την Αντάνα (20 γκολ σε 25 αγώνες), ενώ συνολικά με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας την τελευταία διετία έχει απολογισμό 40 γκολ σε 52 παιχνίδια. 
 
Το συμβόλαιο του 32χρονου ποδοσφαιριστή εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου και ο ΑΠΟΕΛ με όπλο την σταθερή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις προσπαθεί να καταλήξει σε συμφωνία με τον ταχύτατο και δεινό γκολτζή.
 
Εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται πολύ σύντομα με το σενάριο επιστροφής του Ποτέ στο κυπριακό ποδόσφαιρο φορώντας τα γαλαζοκίτρινα του ΑΠΟΕΛ να μοιάζει πολύ πιθανό.