Κρίστιανσεν: «Εγώ θέλω τον Πιέρο, αν συνεχίσω στον ΑΠΟΕΛ»

Με αφορμή το ζωηρό ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης για τον Πιέρο Σωτηρίου, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, έκανε δηλώσεις σε ιστοσελίδα της Δανίας σχετικά με τον Κύπριο επιθετικό.
 
«Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται γι’ αυτόν. Ειδικά μετά την παρουσία του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Δημιούργησε καλή φήμη. Ξέρω ότι υπάρχουν ιταλικές ομάδες και μία ελληνική, ο Ολυμπιακός, που ενδιαφέρονται. Υπάρχει ενδιαφέρον και από την Κοπεγχάγη, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι γι’ αυτό» είπε ο Τόμας Κρίστιανσεν.
 
 
Σε σχέση με την ποιότητα του ποδοσφαιριστή ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων είπε: «Στα μάτια μου, είναι ο καλύτερος επιθετικός στην Κύπρος. Είναι δυνατός σωματικά, καλός στο να κρατήσει την μπάλα, και είναι ακόμα νέος. Κτίζει συνεχώς και μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός επιθετικός. Έχει ήδη αποδειχθεί στο Europa League, αλλά θα πρέπει να το δείξει σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα».
 
 
 
Αν θα τον ήθελε να παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ: «Θα φανώ εγωιστής αλλά θα τον ήθελα στην ομάδα, αν συνεχίσω στον ΑΠΟΕΛ. Αλλά είναι δύσκολο με τις προσφορές που έρχονται. Ως εκ τούτου, μπορεί να φύγει τώρα».