Κέρδισε και ελπίζει η «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Μία σημαντική νίκη κατάφερε να αποσπάσει ο Άρης επί της Καρμιώτισσας στο Τσίρειο με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι αν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν δύο φορές στο παιχνίδι, η βολίδα του Μαραγκουδάκη στο τέλος, χάρισε και το πολυπόθητο τρίποντο στην ομάδα του. Με αυτή τη νίκη ο Άρης σκαρφάλωσε στους 33 βαθμούς, ισοβαθμώντας μαζί με την Καρμιώτισσα.

Από ένα γκολ και ηρεμία…

Χωρίς να διεκδικεί δάφνες ποιότητας το πρώτο μέρος της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες ευτύχισαν να πετύχουν από ένα τέρμα, και δικαίως πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-1. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ με την κεφαλιά του Βέλνα στο 28’. Η απάντηση ωστόσο από την Καρμιώτισσα δεν άργησε να ‘ρθει, καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Σάλιακας, ο Μάρτινς ισοφάρισε την ομάδα του με αυτογκόλ.  

Πέναλτι, γκολ, κόκκινη και η βολίδα του Μαραγκουδάκη

Ένα γεμάτο ημίχρονο από φάσεις ακολούθησε για τις δύο ομάδες, με την αρχή να γίνεται από το πέναλτι στο 70’ με τον Μάρτινς από τα ένδεκα βήματα να κερδίζει τον Ντραγκόγεβιτς και να δίνει εκ νέου το προβάδισμα για την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Τέσσερα λεπτά αργότερα το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Αρότσα της Καρμιώτισσας, έγινε και ο λόγος για να δεχθεί την κόκκινη κάρτα.

Αν και η Καρμιώτισσα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τον Ηλία Βαττή στο 84’, η βολίδα του Μαραγκουδάκη τέσσερα λεπτά αργότερα έδωσε ξανά το προβάδισμα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ 3-2.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ: Γιαννακόπουλος, Κυριάκου, Ράντου, Μενέντες, Ευσταθίου, Παχίπης, Γιούσεφ, Βέλνα, Αλβαράδο, Μάρτινς, Μαραγκουδάκης

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Ντραγκόγεβιτς, Βοσκανιάν, Όστοϊτς, Γουϊλερ, Μπάρμπαρο, Αντάμοβιτς, Αρότσα, Μπόλιανετς, Πάσεκ, Σάλιακας, Όρντος